Wikipedia

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Losseplads

Wikipedias hovedkontorer. Bemærk venligst at Jimbo Wales sidder udenfor med sin hund Blitzkrieg.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Wikipedia.

"Et biord (adverbium) er et ord, som nærmere bestemmer et udsagnsord, et tillægsord, et andet biord eller en hel sætning. Biordene hører til småordene, som på dansk ikke bøjes, uanset deres funktion i sætningen"

~ Wikipedia om biord


"Et biord er et ord"

~ Spademanns Leksikon om biord


"Copy/paste er din ven"

~ Elev om lektier


Wikipedia er en billig efterligning af Spademanns Leksikon og er desuden meget kedeligt. Man keder sig faktisk ihjel. Hvis nogen skulle være i tvivl: Wikipedia er kedeligt. Ekstremt kedeligt. Faktisk er wikipedia det mest kedelige jorden. Ud over en dag uden rød sodavand. - Altså keder man sig ihjel, når man læser noget på Wikipedia. Denne frygtelige skæbne har indtil nu ramt 12 uskyldige, der opholdt sig for længe på siden. Firmaet ejes af den verdenskendte superskurk Jimbo Wales, der også står bag bl. a. Wikiea, Wikialdi, det svenske Wikea, og det var også dem, der fandt på at dyrke frugten Wikiwi. . Wikipedia har valgt at forklare Spademanns Leksikon som en joke, en sølle parodi på Wikipedia, men sandheden er, at Spademanns Leksikon har eksisteret siden 1654, omkring 10 år før Commodore 64 kom ud, i 1664.

[redigér] Bidragydere

Den typiske Wikipedia-skribent er mand, single, 40+, folkeskolelærer, fra landet, dum, grim, og lytter til Helmut Lotti, er selvhøjtidelig og kører i Mazda 626 med Jason Watt-bremse. På en normal dag er mængden af artikler en tiendedel af diskussionsindlæggene og handler for det meste om følgende emner:

... etc. etc. På den måde får skribenterne kørt deres egne cum-shots af i hovedet på læserne, som sidder tilbage med åben mund og en klump i halsen.

[redigér] Fremtidig forretningstrategi

Wikipedia overvejer at gentage Lademanns Leksikons succes med at udkomme i bogform og skal derfor i mange år slås med en masse naive skribenter, som troede at det hele var non-profit og GPL og GPS og derfor føler sig snydt.
Derudover satser Wikipedia på at formindske den forudsigelighed, som i dag gør at man aldrig vil kunne finde artikler om bollerum, Conrad og Aksel, Cillit Bang, Ole Erling, Victoria Silvstedt og andre nitro-emner.
Desuden overvejer Google at opkøbe Wikipedia for $53.99 og sørge for, at man er nødt til at downloade Google Earth først, for at få access til N-Cyklo-Pædien.

[redigér] Links

Personlige værktøjer