Pis

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

(Omdirigeret fra Urin)
Skift til: Navigation, søg
Urin

Sådan produceres PIS. Bemærk at manden langsomt presser saften ud.

Pis er en eksotisk drikkevarer som især bliver nydt af den kendte vinelsker Bear Grylls. Bear udtaler sig at pis er et menneskeligt vidunder og en guds gave til mænd (da de nemmere kan indtage drikken direkte fra kilden). Dog undres mange over hvorfor pis ikke er en mere kendt drikkevarer, eftersom den udsøgte smag skulle kunne bringe et hvert menneskes mund i vand (i tisse-vand). Pis er også et Ord. Urin var tidligere kun et affaldstof, men efter at man fandt ud af at lave beriget urin, har alverdens terrorister, religiøse fanatikere og rensningsanlæg været på jagt efter dette kontroversielle stof.

Beriget urin bruges som regel til drivmiddel i politiske lokumsaftaler, men kan også med fordel bruges til at fremstille svinske masseødelæggelsesvåben, de såkaldte "Bombede lokum" eller "Beskidte bomber".

Senere hen har man valgt ikke at sammenligne asiater med tisgule nuancer og i stedet bare kalde dem gule risgnaskere.

[redigér] Historie

Det hele startede dengang Marco Polo kom hjem fra Ikea i Kina, Ja okay, så var der måske alligevel noget mere at hente i Kina udover krudtet, Marco havde der lært om fremstilling af pis og papir og var vældig smart da han kom hjem fra IKEA, så han holdt opskriften hemmelig. I Belgien har de Manneken Pis, som demonstrerer hvor ekstremt vanddrivende deres øl er. Tis er også hovedingrediensen i et røvhul.

[redigér] Hvordan laves det

Frembringelses-metoden var i mange år kun kendt i Düsseldorf og det nærmeste Sydtyskland, men blev hurtigt forfalsket og bragt videre, i sin falske forekomst, til resten af verden.

Metoden til at fremstille originalt pis porter er idag kun kendt i Düsseldorf og Alsace-distriktet, men Grønland importerer pis porter i store mængder.

[redigér] Serverings forslag

  • Pis porter kan køles ned og nydes kold på en varm sommerdag med en et skvat solbær-rom i, så hedder det Kirr.
  • Pis porter sovs smager dejligt.
  • Saftevand, fortyndet med pis, til dine fjender er et godt trick, hvis de hører om det, ellers ikke.

pis bliver tit forbundet med lort der er en brun supstance


[redigér] Urinens kredsløb

Urin antages fejlagtigt for at være et spildprodukt, men af en eller anden grund er der ikke tis i vores farvande længere. Her vil vi nøje beskrive hvordan du er med til at holde badestrandene fri for koli-bakterier.

Du køber en liter cola i Netto

På et tidspunkt falder prisen på sodavand drastisk. Men sandheden er jo at du ligesom vin kan få sodavand i alle prisklasser og de fleste tror at det er brandet CocaCola vi betaler dobbelt så meget for. Det er en fejlantagelse.

Du sætter din cola for munden

Indholdet glider pga. tyngdekraften let ned i din mavesæk, hvor det ligger og skvulper rundt sammen med dine nutellamadder og minutnudler for noget tid. I stedet for at glide videre i tarmsystemet optages al væsken i organismen som jo for det meste består af vand som er en slags kølevæske og ud i blodet ikke at forglemme. Grunden til at nyrerne også optager en del af vædsken er fordi at dine affaldsstoffer hurtigt skal transporteres ud af organismen igen, mens din mad er ca. halvandet døgn om at komme igennem 1 km tyndtarm.

Du tisser.....aaaaah det lettede

Du tisser ca. 15 gange i døgnet m.m. du har et erhverv som kræver din fulde tilstedeværelse (frisør, oplæser på TV2News,) Mænd tisser mere end kvinder og det stimulerer de fleste mænd at have vandladning selvom der ikke skal kæmpes så meget med at få det ud af organismen som overskudssæd.

Du drikker dit eget tis....fy,...ikke endnu

Det siges at Mohandas "Mahatma" Ghandi drak sin egen morgenurin, for at vise alle dem der støttede ham at han var ren og ikke producerede nogen legemelige affaldsstoffer pga. sin halvgudelige status. Han var sikkert vokset op med vandet fra Ganges og stillet overfor valget mellem kolera og tyfus var det jo sådan set OK.

Urinen fortyndes og fortsætter

Urinen fortyndes i dit toilet for nok en gang at lette transporten. Man har gang på gang påstået at rensningsanlæggene filtrerer det overskydende vand fra det du har produceret. Det er praktisk talt uladsiggøreligt. Vand er vand...og som sædvanlig bygger det på en regulær løgn. I stedet nedbryder man urinstoffet vha. forskellige katalysatorer og restproduktet indgår i det brev boullion som du fik i dine minutnudler.

Det overskydende vand køres til bryggeriet

De danske discount-bryggerier (Harboe etc. etc.) aftager nu det resterende vand helt gratis, da det jo ikke kan betegnes som grundvand eller kildevand. Det regnes for at være 99.98% bakteriefrit. Heraf har ca. 5% været igennem din og andres blære. Dette er den direkte årsag til de store prisforskelle på discountprodukter.

Du køber endnu en liter cola i Netto

Egentlig burde disse andenrangs-colaer behæftes et stort Ø-mærke eftersom det indgår i et naturligt kredsløb...,meeen det er vist ikke lige sådan at Ø-mærket skal fortolkes. Men sandt er det at de store mængder vand som kommer fra kloakken af ikke løber tilbage i havet. Derfor er vores strande så rene og de blå flag pynter sørme også.[redigér] Fakta om urin:

"Urin fås i denne uge med ekstra tilsatte farvestoffer for kun 9.95,-"

~ Fakta om urin

"Sikke noget tis"

~ Dit toilet om din tissetrang


[redigér] Advarsel

pis kan medføre sygdomme som mangel på dillerdaller op pik i ansigt syndrom.

[redigér] Se også

Personlige værktøjer