Underholdning

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Underholdning

Sport er altid underholdende.

Underholdning er at holde under folk og måske kilde dem, og få dem til at grine, græde eller udvise andre følelser. Men kilde-metoden er blevet forældet, og film/tv/musik/alt andet bliver brugt istedet. Underholdning kan også virke som propaganda

[redigér] Historie

Underholdning har næsten altid eksisteret. Da Jesus gik på Jorden for 2000 år siden, fortalte han sine lignelser. Vikingerne voldtog, Tyskland kom i krig og russere danser stadig til sjove folkesange. Men siden fjernsyn og radio kom til, er det blevet den største kilde til underholdning, fordi seererne/lytterne ikke behøver gøre noget længere. Så kan man også genudsende.

[redigér] Former for underholdning

[redigér] TV

Underholdning på TV, der ikke er TV Avisen, optræder ofte som film eller serier, der handler sådan ca. om det samme som musikken i radioen. Ellers er der talk-shows, som er lidt ligesom når de snakker med folk i radioen. Man skal dog ikke glemme reklamer, der er det eneste, hvor man altid kan forstå budskabet.

[redigér] Radio/musik

I radioen er der musik, og mennesker der snakker. Musikken prøver for det meste at bringe følelser frem. Det er ofte kærlighed/sex, men kan også være protestsange eller andet mærkeligt.

Personlige værktøjer
Andre sprog