Troels Kløvedal

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg

"At reise eer at leve. Deet har den kaere mand unaegteligt forstaaet. Meen han eer viist nu lidt for levelig!"

~ H.C. Andersen om Troels Kløvedals utalige rejser
Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Troels Kløvedal.

Troels Kløvedal er den eneste nulevende næse, der har været ALLE steder på Jorden -flere af dem endda på samme tid.

Næsen blev født i 1943 i udkanten af landsbyen København. Ganske kort tid efter opdagede jordmoderen, at der i næsens sydlige ende var vedhæftet en dreng, der senere fik navnet "Troels" - næsens navn fortaber sig derimod i historiens dunkle tåger.

[redigér] Rejselysten

Troels rejselyst begyndte i en ung alder, idet hans forældre gav ham en rimelig fri opdragelse, hvor han fik at vide at han blot skulle følge sin egen næse, men da det eneste sted, næsen passede ind var i den store vide verden, måtte den lille Troels følge trop, og dermed se Verden.

[redigér] Das Boot

For at undgå næsvise kommentarer og trætte fødder valgte Troels den nemmeste, og mest behagelige rejseform, nemlig pr. båd. Desværre var den tyske ubåd U 96 ikke til at få fat i, så Troels måtte nøjes med den prægtige pæreskude "Nordkaperen", som efterhånden har været alle steder, der bare tilnærmelsesvist starter med "syd".

[redigér] Kløvedals rejser

I serien "Kløvedal i Torino" ser man en italiensk skoleklasse kravle ind i højre næsebor, i den tro det var deres skolebus - de er ikke set siden!


I "Kløvedal i Varde å" antydes det flere gange at næsen har taget EPO, og det var grunden til at den vandt Vorbasse Bæk Regattaet i 1996!

Personlige værktøjer