Superhelt

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Superhelte.
Superwoman

Ringenes frue

En Superhelt er en anden form for helt, der hovedsagligt lever i USA. Det der er super ved superhelte er, at de i modsætning til helte ikke er fiktive, men findes i virkeligheden.

[redigér] Levesteder

De fleste superhelte lever i alle større amerikanske byer, hvor de bruger deres tid på at redde de indfødte amerikanske borgere og dræbe (mexicanske/canadiske) superskurke.

[redigér] Danske superhelte

Den eneste kendte danske superhelt er DukseDrengen. Han er dog ikke nogen særligt sej superhelt, da amerikanerne som altid har taget det allerbedste først og overladt alt gøgemøget til Danmark.

Der er dog en uofficiel kvindelig superhelt: No Wonder Woman, som gjorde sin debut i vores alle sammens TV-avisen, hvor hun med sin omsorg og uheldige barndom udfordrer folk i deres hverdag. En kommentar fra politikeren;(ham med det store hoved og opfinderen af burkaspillet Madser Fader) "Jeg vil bare slikke røv på danskerne" Madser Fader

[redigér] DAS

Foreningen DAS (Dansk Akademi for Superhelte), ledet af John Helt, har dog siden 2002 forsøgt at uddanne danske superhelte og forventer i nærmeste fremtid at kunne levere:

[redigér] Se også

Personlige værktøjer
Andre sprog