Robin Hood

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Robin Hood.
Robinhood240906 477x700

Robin Hood

"Han er en stor plage!"

~ Jens Vejmand om Robin Hood

"Hvem har sagt, at det er let at stjæle slik fra børn?"

~ Robin Hood


Jens Langkniv var en kendt landevejsrøver som levede i Jyllands mørke skove og skjulte sig i Daubjerg kalkgrube. På Fyn boede en ungersvend i grønne tights som beundrede Jens og frygtelig gerne ville frem i verden, han kaldte sig til en start Robin Hat, men for at sikre international gennemslagskraft ændrede han det kort efter til Hood. Han huserede omkring Assens og overfaldt han tilfældige børn og medlemmer af kongehuset og tog typisk alt det slik som ofret havde.

[redigér] Tidlige Liv

Robin blev født på Langeland af nogle hulemennesker, som i dag er kendt som bl.a. Anne og lotte. Da han var 15 år gammel, flyttede han til Jylland, fordi han ikke kunne fordrage de gamle damer som levede nede på langeland, han var jo også omvendt pædofil, op til en alder af 25. Han startede i en ung alder af blot 5 et halvt år med at voldtage uskyldige bedstemødre, efter han havde spurgt dem om han skulle hjælpe dem med at gå på toilettet. Robin Hood er også kendt i navnet Johanne Schmidt Nielsen, som stjæler fra de rige og giver til de fattige, dette er en synd så længe man ikke har en ven der hedder lille John.

[redigér] Kriminelle Løbebane

I Jylland mødte han så en flok fynboer, der var faret vild, og dem slog han sig sammen med. Sammen kalde de sig "De lystige Svende" og drog ud på eventyr og stjal slik fra forsvarsløse personer. Der har været enkelte tilfælde, hvor han har været i Herning og røvet slikbutikker rundt omkring i byen. Han mistænkes også for at stå bag en del telefonnumre i England. Desuden efterforsker bagmandspolitiet en anmeldelse om at Robin Hood står bag den såkaldte jyske økonomi, der betegner et kompliceret system til skatteunddragelse, med det formål at kanalisere statens midler til den tyske Fleggaard koncern.

En af Robin Hood's mest kendte forbrydelse finder sted i England i byen Nothingham (siges Nothing-ham : byen uden skinke.) I Nothingham lykkedes det Robin Hood at bondefange 95% af befolkningen i Nothingham, ved at love at han vil give kongens skat til de fattige, hvis de hjalp ham med at storme slottet. Byens sherif havde forlængst lugtet lunten og advarede kongen om det kommende oprørdet. Robin Hood, hans lystige svende og oprørende stormede slottet, da kongen skulle hænge en munk fordi de mente han var i ledtog med Robin Hood. Kampen over Nothinghams guld vandt Robin Hood og hans lystige svende i et snuptag, og stak tilbage til Jylland uden at skænke en eneste skilling til oprørende i Nothingham.

[redigér] Link

Robin Hood slipper væk endnu en gang

Personlige værktøjer