Marilyn Monroe

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Marilyn1
Dagens Marilyn citat
Dagens Marilyn citat

Citatbegynd Hvis jeg havde overholdt alle regler, var jeg aldrig endt her. CitatslutMarilynmonroe

FAAAAAR! Du kan sguda ikke slæve pc-skærmen med ud på toilettet! Faaaaar!

Marilyn-monroe001

Her ses Marilyn to minutter efter at hun er væltet ud af sengen.

Mm1

Marilyn klædte sig ofte som kedelig kontormus for at kunne færdes ubemærket. Men intet hjalp.

"Hvis du tror Marilyn var en dum blondine, tager du grueligt fejl. Hun var hverken dum eller blondine"

~ John F. Kennedy


Marilyn Monroe var den største filmstjerne i 50'erne. Nogle mennesker hævder, hun er den perfekte kvinde, selv i et par normale jeans.

Marilyn er det mest berømte sexsymbol i det 20. århundrede og så bedre ud om morgenen med morgenhår og uden makeup end alle andre efter at have brugt flere dage på skønhedssalonen og år i fitnesscenteret.

Du kender hende sikkert kun fra tv-klip, filmplakater, og fedtede fotobøger fra biblioteket.

Marilyn var mere sexet end nogen, du nogensinde har mødt og vil møde, inklusive Paris Hilton og hende den lækre fra parallelklassen.

Marilyn blev klar over sin sex-appeal efter klassefesten i 2. klasse. Hun bemærkede at drengene og flere af pigerne i klassen kiggede mere og mere interesseret på hende, både ansigt, bryster, krop, bryster, ben, bagdel og bryster.

Hun bemærkede også, at når hun i timen smilede og slikkede sine læber, skulle alle drengene i klassen på toilettet. Sammen med læreren. Denne sex-appeal blev mere og mere udtalt, indtil Marilyn stoppede i 8. klasse, farvede sit hår og tog til Hollywood, hvor den for alvor eksploderede.

[redigér] Hollywood-tiden

Her er en del af de film, som Marilyn optrådte i, når hun havde en pause som fotomodel. Hvem der ellers er med, må henstå i det uvisse, da ingen kan huske andre en Marilyn. På trods af at en del film er i sort-hvid, ser Marilyn stadig så meget mere sexet ud end nutidens magre modeller.

 • "All Inside Eve"
 • "Funky Business"
 • "Gentlemen Prefers Blondes"
 • "How to Carry a Millionaire"
 • "There’s No Business Like Snow Business"
 • "The Seven Year Itch"
 • "Bust up"
 • "Some Like it Hot and Hard"
 • "Some Like it Hotter and Harder"
 • "JFK"
 • The petrified Forest

[redigér] Marilyns mænd

Vi nøjes her med at fortælle lidt om de mænd, som Marilyn rent faktisk giftede sig med, for ikke at fylde Internettet helt op.

Marilyn blev skilt fra hendes første mand, fordi han var ikke var kendt, så derfor vil vi ikke sige, hvad han hed. Så blev hun gift med baseballstjernen Joe DiMaggio, som dog var alt for stor i slaget til Marilyn, så det blev hurtigt forfatteren Arthur Millers tur, men han bedrog hende med en australsk fotograf. Mange har siden undret sig over hvorfor Arthur Millers sindssyge aldrig blev behandlet.

[redigér] Den sidste tid

Marilyn døde i en alt for ung alder (36), efter at have sunget fødselsdagssang for JFK og slugt fem glas sovepiller. Hvilket er meeeget mystisk, da hun hverken kunne synge eller sove og, ifølge JFK, nægtede at sluge nogetsomhelst.

(Nå, den var måske for indforstået...!!)

Sandheden var, at da Marilyn opdagede, at hun var gravid, var der ikke noget som hed fri abort inden 12. svangerskabsuge. Da hun ad omveje præsenterede sandheden for filmselskabet, mente de ikke, at hun skulle regne med flere film, da det både ville ødelægge hendes yppige former og myten om Marilyn.

Da hun selv vidste, at hun nok havde været i seng med JFK sådan ca. på undfangelsestidspunktet af sit ufødte barn, ville han ved hjælp af hendes insinuationer kunne bruge sin store indflydelse, og derved være i stand til at holde hendes karriere i kog, også efter hun havde skidt en unge. Det var bare lige det, at det brød JFK sig ikke rigtig om, og slet ikke om tanken, at det skulle være ham, som havde ødelagt Marilyn Monroes værdi på kødmarkedet. Mordet på hende blev udført lige så professionelt, som da han selv senere på året mistede halvdelen af hovedet i Dallas.

Sådan kan det gå. Magt og sex er herlig cocktail, men som regel ender det med store tømmermænd.

[redigér] Sidste nyt

En mand på nøjagtig 53 år har regnet ud, at han kunne være afkommet fra JFK og MM. Han har retmæssigt krævet sin ret: at få del i den ikke længere så store Kennedy/Monroe-familie. Han har begæret DNA-undersøgelser (meget, smart eftersom der ikke findes nogle genetiske rester af nogle af de ovennævnte).

Der er ikke nogen tvivl om, at JFK og Marilyn først har lært hinanden at kende efter at hun blev rigtig kendt og elsket. Hvis dette virkelig havde rod i nogen sandhed, ville JFK højst sandsynlig sørge for, at dette coitale biprodukt fik samme skæbne, som han lod overgå Marilyn. Men når man har gået rundt et helt liv i en amerikansk flække og været lige så anonym, som en ubrugt dejskraber i køkkenbordsskuffen, kan man altid få sine 15 minutters berømmelse på denne lette måde.
Det er i en nylig udkommet roman, "Marilyn sked, skete, skede", antydet, at Marilyn - som den første i Universet - aldrig havde afføring. Kritikere siger dog, at der hér er tale om maskulin ønsketænkning.

Marilyns søn

Personlige værktøjer