Kvinde

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg

"Kvinder er anordninger skabt af vor herre, til vores (mænds) fornøjelse, Peter Griffin!"

~ Mand om Kvinder

"Børn er lykkelige, og dyr og kvinder, men vi mennesker er det ikke. "

~ Toldkrontrollør Knagsted om Lykke

"Hun ska' flækkes...!"

~ Knaldperlen om en kvinde


Goya-majadesnuda jpg

Det tog kun 20 min. for den spanske maler Goya at male den nøgne Maja. Hvad resten af dagen gik med vides ikke.

En kvinde er oprindeligt et væsen fra Orion hvor kvinderne trivedes storslået.

En dag kom den store og meget stygge Lars von Trier og ødelagde dette. Han stjal deres planet, fordi han skulle bruge den til sin samling af meget store marmorkugler. Kvinderne fortrak da til mændenes fredelige planet, Jorden, hvor der siden har hersket kaos og vild tumult.

[redigér] Kvinder generelt

Ordet "kvinde" stammer fra det danske "at kvidre", da kvinderne typisk kan virke meget snakkende og til tider irriterende som en fugl.

Kvinder er hologrammer, som lyser om kap med månen. De er utilnærmelige fordi de vogter på deres dyd, og som en døgnkiosk hvis man husker at sende dem blomster fra Interflora. De kan ikke fatte offside-reglen i fodbold eller parallelparkere men er altid fast indslag til sportsarrangementer uden at lave andet end at være kvinder. De er bedre til at multi-tæske end mænd.

Hvis de er meget glade for at være kvinder går de med røde strømpebukser, i sort læder eller håndboldtrøjer.

Det første intelligensvæsen var en kvinde da hun var i stand til at tale med en slange. Men da slangen så fik narret kvinden til at æde firmaet apple (æble på dansk), begyndte man at tvivle på, om kvinden virkelig var det første intelligensvæsen alligevel. Derfor mener man nu også at have fundet forklaringen på at kvinder får en kæmpe mave, efter at have været i forbindelse med en slange af en eller anden slags.

Hvis din kvinde er blevet væk fra dig, skal du blot kigge i køkkenet og der vil du finde hende. Stående foran komfuret selvfølgelig, igang med at lave aftensmaden. Den kvindelige krop har nemlig en meget speciel tiltrækningskraft til køkkenet.

En kvindes motto i livet er: "Hvad du ønsker (fra køkkenet) skal du få".

(forekommer ikke på HTX)

[redigér] Farlige spørgsmål

Moon-raker

Er min røv for stor?

Der er visse spørgsmål fra en kvinde, som en mand enten ikke kan eller må svare på. Her er et lille udvalg:

  • Er min røv for stor i de her bukser? - Ingen svar kan bruges og prøv endelig ikke at være sjov - så hellere dum.
  • Kalder du det at rydde op? - Øh...?
  • Hvad er PIN-koden til dit vores dankort?

[redigér] Hvad skyldes kvinders små fødder?

Et spørgsmål der igennem tiden har kostet menneskeheden mange spekulationer, er hvorfor kvinders fødder er mindre end mænds.

Svaret er fundet, kvinden er simpelthen skabt med små fødder, da det nu engang er det mest praktiske, når man er sat for jorden for at røre i kødgryder, og tage opvasken. En kvinde med store fødder, vil opnå en distance til komfuret/vasken, så hun kan blive nødt til at læne sig ind over nævnte elementer, hvilket ikke er sundt for ryggen, og vil give rygskader.

Der vil selvfølgelig være ekstreme tilfælde, hvor en kvinde har større fødder (og sikkert også mere behårede) end gennemsnitsmanden.

[redigér] Magtdeling mellem mænd og kvinder.

  • Kvinder har den politiske magt mens mændene sidder på storkapitalen.
  • Manden er udenrigsminister mens kvinden er indenrigsminister.
  • Kvinden designer, manden installerer og udfører handyman-arbejdet. Han nyder herefter den getle behandling og til tider holder han døren.
  • Kvinden køber DVD-afspilleren, manden tilslutter den så han kan nyde fortjeneste at sit arbejde hvilket vil sige se dvd'en.
  • Kvinder er navigatøren/kaptajnen som udstikker kursen, manden er overstyrmand som sørger for at kursen bliver holdt med visse forbehold og ændringer.

I øvrigt er samtlige GPS'er udstyret med en kvindestemme.

Fatter du det nu?

[redigér] Eksempler på kvinder

Ketchupreklame

[redigér] Se i øvrigt

Personlige værktøjer