Gebis

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Black40 40 Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.Et gebis (Latin, sibegtoriusisis) er et super farligt fabeldyr, der kun lever om vinteren. Gebisset (bedre kendt som bissen) blev for første gang opdaget af Gunnar Gebissen[1]. Ligemeget hvor et gebis slikker digkroppen, kan det brække din arm på under 3 millisekunder.

[redigér] Levevis og andre informationer

Gebisset lever fredeligt i vulkaner om vinteren. Ser du den hinke, bør du hellere løbe, da det er et tegn på at den er i brunst). Så gælder det om at hente en flaske boblende Faxe Kondi i en fart, da dette er gebissets naturlige ærkerival.

Hvis du kigger direkte ind i gebissets øjne, og mirakuløst overlever, bør du straks kontakte den franske ærkebiskop, som er den eneste person i verden der indeholder evnen til at kunne kaste med yasminris.

I året 500 før MJ-fødsel, skete et alvorligt uheld. Gebisset parrede sig med det et fladskærms-TV fra L'easy. Det resulterede i skabelsen af et lyserødt nøglebundt.


Gebisset lever ufredeligt i jernbanedriften om vinteren, hvor det hugger løs på togskinner og mundhugges med Carius og Bactus + Om sommeren er gebisset særdeles aggressivt! I parringssæsonen der strækker sig fra Maj indtil September, hvor det afsøger toiletkummer for en eventuel mage har man endda oplevet at gebisser, i parringsiver, hopper op fra lavatoriet hvor de slikker på levende mennesker, der så, efter ganske få millisekunder, har fået brækket deres balde.

[redigér] Noter

  1. Gunnar Gebissen fik efter et lille uheld ændret sit navn til Gerda Gebissen
Personlige værktøjer