Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Banner4
Heise


Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, Politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 9.540 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.


Share 1 Share 2 Share 3 Share 4 Share 5 | Uk De Fr
Ting du bør vide
30px-Cquote1 svg Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg
Paven

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon

Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent.

Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

Missing Link

Tema-kategori: Ole Bornedal
Clock
Uaktuelle begivenheder

14. Sep 2017, 17:16
Nyhed:Fjernsynet afskaffes
01. Apr 2017, 9:07
Spademanns Leksikon lukkes
19. Mar 2017, 9:01
Nyhed:Posten er nået frem
12. Feb 2017, 13:53
Nyhed:Kapitalismen virker!
31. Dec 2016, 19:45
Nyhed:Nytårsaften er aflyst
01. Apr 2016, 20:30
X-Factor vundet af negere
31. Dec 2015, 14:31
Nyhed:2016 aflyst
04. Dec 2015, 17:44
Nyhed:Lunte er gået amok!
30. Nov 2015, 12:20
Nyhed:Der er sgu' valg igen


Central icon small featured
Vagthavende vejrvært

Host2 tall


ThumbsUp
Udvalgte artikler


ThumbsUp
Møens Klit
oprettet d. 03. Oct 2006, 16:14
ThumbsUp
Isaac Newton
oprettet d. 14. Mar 2007, 21:37
ThumbsUp
Samtalekøkken
oprettet d. 16. May 2008, 22:17
ThumbsUp
Begmand
oprettet d. 30. Jan 2009, 22:19
ThumbsUp
Betamax
oprettet d. 17. Feb 2009, 13:28
ThumbsUp
Drive by shooting
oprettet d. 31. May 2011, 13:19
ThumbsUp
Unionsborgerskab
oprettet d. 17. Aug 2014, 11:23
ThumbsUp
Pause
oprettet d. 20. Dec 2014, 5:08

Søsterprojekter - Spademanns Leksikon er et profitfrit foretagende som har en masse projekter kørende.


Wiki SpadeNyheder
Nyheder du ikke anede fandtes
Vælg tilfældig
SpademannsTV Spademanns TV
Sæbe og sadisme, side om side
Vælg tilfældig
Kamera Spaderazzi
Vi lugter røgen fra den brændende pistol, før den går af
Vælg tilfældig
Enspand-why Spademanns svarer
Her er du altid sikker på at få et svar
Vælg tilfældig
Hjerteico1 Kærestebreve 2.0
Kærlighed - i et leksikon. Der har det da ikke noget at gøre.
Vælg tilfældig
Tegnestift Spademanns guide til...
Instruktioner til ting du ikke finder andre steder
Vælg tilfældig


Anbefalet artikel - ...direkte til dig

Dette er kun en uddrag af artiklen


Hop til artikel

Spademanns guide til at hæve i en bankautomat uden at pisse i bukserne

ThumbsUp
Tissetrang

Så galt kan det gå, når man ikke bruger denne guide. Det skulle nødig ske for dig, vel?

Du kender situationen: En ulykke kommer sjældent alene. Først blev du førtidspensionist på grund af dårlig ryg. Så akkumulerer du en gæld, der ville sende Mærsk McKinney Møller til tælling ved hjælp af afbetaling, kreditkort og smslån.

ryger venstre nyre. Og igennem det sidste halve år har du også lidt af slap blære. Og for at sætte trumf på, sætter kommunen dig på ugepenge, for at det ikke skal være sidst på måneden den 5.

Banken vil ikke have dig inden for dørene på grund af din inkontinens og den mærkelige odeur, der omgiver dig. I stedet må du stå udenfor i al slags vejr og hæve dine ugepenge fra automaten. Og så er det jo svært ikke at knibe en lille tår.

Men hvad gør man? Hvordan holder du dig tør i ventetiden foran automaten?

Det ugentlige forløb

Kl. 09.50

Nå. Du nåede lige at tylle to kopper kaffe til at tage den ramme smag af elefantbajerne, inden du trak op i dine cowboybukser, tog polarcoaten på og begav dig ud i den pulserende trafik.

Kl. 10.07

Allerede i bussen på vej til banken mærker du tissetrangen. Ikke så galt endnu. Med lidt sammenknibning af muskulaturen i understellet skal det nok gå. Tissetrangen er 6 ud af 10.

Kl. 10.21

Vel ankommet til banken konstaterer du, at køen foran dig består af to japanske turister, en svensker, der kun er lidt fuld, og en ældre dame med rollator fra Harald Nyborg. Forventet ekspeditionstid ved automaten pr. person: 1,06 minutter incl. kvittering. Vejret er dejligt og knibeøvelserne holder dig stadig tør.

Kl. 10.39

De japanske turister har nu hævet 300 kr. efter at have konsulteret 27 tilfældigt forbipasserende og taget billeder af dem allesammen. Tissetrangen er nu på 8 ud af 10.
Bankautomat

Hmmmm... Var koden nu Fnuggi eller aspx104839? Eller 8349? Eller 0034021?. Nåeh, jo. Det er jo min fødselsdato. Hvornår er det nu det er?

Kl. 10.41

Endelig er det lykkedes at vække svenskeren, der spærrer hele køen, blot for at konstatere, at han troede han stod i kø til systembolaget. Køen er tiltaget med 9 personer bag dig. Du mærker duften fra blondinen bag dig. Nammenamme! Tissetrangen er 9 ud af 10.
Du undlader bevidst at kigge på springvandet på torvet. Og manden der hælder en bajersjat ud på fliserne. Og de små dryp fra den grånende himmel. Tænk på noget andet, for fanden, tænk!

Kl. 10.51

Den elskelige gamle dame foran dig bliver endelig overtalt til at bruge sit hævekort i stedet for sit sygesikringsbevis til hæveautomaten.
Nu skal vi bare hjælpe hende med at huske hendes pinkode, som hun bestemt mener, er fnuggi. Tissetrangen er 10 ud af 10. Nu regner det og hver dråbe minder dig om det ærinde, der er allermest påtrængende. Uha! Var det et strejf af en dråbe?

Det kritiske øjeblik - sådan undgår du at pisse i bukserne!

ATM

Du når lige et sidste blik på blondinen, inden du bliver kørt væk i Mondeo'en.

Kl. 10.57.02

Endelig er du nået heeelt frem, men da du skal hæve dine ugepenge kan du ikke længere koncentrere dig - de gule prikker for øjnene har fået overtaget. Frem med slamberten.
Ahhh, 0,75 l strømmer ud af blæren og ned i affaldsbeholderen til alle kvitteringerne. Ahhhhh! Du ligefrem nyder synet af din urin, der slanger sig på tværs af fortovet og ned i rendestenen.

Kl. 10.57.49

To arbejdsivrige betjente slæber af med dig for unødig tissen på offentlige steder. Da de kyler dig ind på bagsædet af Mondeo'en ser du blondinen, der stod bag dig i køen, stikke dit hævekort i lommen og stikke af med dine kontanter. Pis! Nå, du får vel lidt at spise i detentionen. Så er det kun 6 dage, du må sulte og tørste i.

Sikke en lorteguide! Nu har jeg ikke nogen penge!

Der er s'gu ingen der har lovet dig penge. Du undgik at pisse i buskerne ikke? Hvis du vil have penge, må du anvende Spademanns guide til bankrøveri i stedet for.

Så, nu kommer Victoria hjem med dine ugepenge. Så skal vi på shopping! Jeg kender én, der mangler en BH i størrelse E+. Ka' du ha' det - vi ses i køen i næste uge.


Vi sagde jo det kun var et uddrag. Brug linket foroven


Spademanns Billedleksikon - Vi kommer jo ikke uden om det.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøåSpademanns BilledleksikonSpadeBillede
>

Red velvet
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriJames bond1
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film

James Bond Stuff
James Bond 007 Movie Theme Music01:44

James Bond 007 Movie Theme Music

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

Dagens James Bond Automobil
AstonMartin

Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.

Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre.Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
Martini

her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.

 • 3 dele Gordons gin
 • 1 del vodka
 • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?


Dagen i dag: 18. oktober - Her kan du se vores dato artikel for i dag.


Evangelisten Lucas
Lucas With The Lid Off (FLIGHT80804:02

Lucas With The Lid Off (FLIGHT808.COM)

-I de gode gamle sort/hvide 1990'ere

18. oktober er dag 291 i året, og ifølge bloggen "291" er der forbløffelse over at den forenede vestskinke er i førersædet til den europæiske kop... ...konklusionen på dette må være at blogs giver endnu mindre mening end dette leksikon!

Dagen i dag er Lucas dag, opkaldt efter evangelisten Lucas, der i 1994 hittede med salmen "Lucas with the Lid Off", som spredte stor jubel i mangt en folkekirke.

Begivenheder

 • 1660 - Danmark indfører enevælde, således at Frederik 3.'s kone nu ikke længere har noget at skulle have sagt, hvilket hun bliver godt knotten over.
 • 1851 - Herman Melville føder dræberhvalen Moby Dick i London, hvilket skaber lidt panik på fisketovet, hvor flere fiskehandlere oplever sande dumpingpriser på hvalkød.
 • 1867 - USA beslutter at lægge $7.200.000 på is og køber Alaska af Rusland.
 • 1907 - Fredskongres i Haag afsluttes med fastlæggelse af regler for søkrig samt forbedrede regler for landkrig. Det foreløbige udkast bliver: I krig og kærlighed gælder alle kneb.
 • 1926 - Chuck Berry, musikkens svar på Chuck Norris fødes. Og ja, han kan slå folk ihjel på mindst 10.000 måder med en guitar. - Alene ved at spille på den!
 • 1931 - Nogle forsøger at tage strøm på Thomas Edison, men han er ikke rigtig i stødet.
 • 1939 - Lee Harvey Oswald fødes, så vi mange år senere kan gå i fælden på Trivial spørgsmålet: "Hvem skød Lee Harvey Oswald?".
 • 1944 - Flammen dør af mangel på citronvand.
 • 1954 - I samarbejde med Texas Instruments udvikler evangelisten Lucas den første kommercielt tilgængelige transistorradio, så han 40 år senere kan få udbredt sine psalmer.
 • 1977 - Rote Armee Fraktion dør. Royal Air Force overtager deres logo og andre aktiver.


cy:
Personlige værktøjer