Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Banner4
Tanev


Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, Politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 7.826 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.


Share 1 Share 2 Share 3 Share 4 Share 5 | Uk De Fr
Ting du bør vide
30px-Cquote1 svg Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg
Paven

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon

Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent.

Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

Missing Link

Clock
Uaktuelle begivenheder

10. Oct 2014, 16:24
Nyhed:Nye ministre igen-igen
31. Aug 2014, 6:43
Raceoptøjer i Norden!


Central icon small featured
Vagthavende vejrvært

Host2 tall


ThumbsUp
Udvalgte artikler


ThumbsUp
Nørd
oprettet d. 12. Aug 2006, 16:34
ThumbsUp
Metroseksuel
oprettet d. 10. May 2007, 11:25
ThumbsUp
Forbrydelsen (sidste afsnit)
oprettet d. 03. Mar 2008, 15:24
ThumbsUp
Polo
oprettet d. 26. May 2008, 18:41
ThumbsUp
Spademanns svarer:Hvordan hædrer man en soldat?
oprettet d. 26. Apr 2009, 11:12
ThumbsUp
De små synger
oprettet d. 20. May 2009, 13:14
ThumbsUp
Andrew Jackson
oprettet d. 27. Mar 2010, 16:08
ThumbsUp
Historiske benzinmærker
oprettet d. 19. Sep 2011, 13:43
ThumbsUp
Speltkusse
oprettet d. 11. Jan 2013, 21:05
ThumbsUp
Europæisk Føderalisme
oprettet d. 21. Jun 2014, 11:14

Søsterprojekter - Spademanns Leksikon er et profitfrit foretagende som har en masse projekter kørende.


Wiki SpadeNyheder
Nyheder du ikke anede fandtes
Vælg tilfældig
SpademannsTV Spademanns TV
Sæbe og sadisme, side om side
Vælg tilfældig
Kamera Spaderazzi
Vi lugter røgen fra den brændende pistol, før den går af
Vælg tilfældig
Enspand-why Spademanns svarer
Her er du altid sikker på at få et svar
Vælg tilfældig
Hjerteico1 Kærestebreve 2.0
Kærlighed - i et leksikon. Der har det da ikke noget at gøre.
Vælg tilfældig
Tegnestift Spademanns guide til...
Instruktioner til ting du ikke finder andre steder
Vælg tilfældig


Anbefalet artikel - ...direkte til dig

Dette er kun en uddrag af artiklen

Hop til artikel

Europæisk Føderalisme

ThumbsUp
Eubaggrund1

Forhadt af EU

7942 teknokrater er enige om, at denne artikel er en trussel imod Den Fri Bevægelighed og Det Indre Marked. EU-Domstolen påtænker at indføre juridiske sanktioner, og forfatterens videre skæbne vil blive afgjort på et topmøde i slutningen af næste år.


EUF

Symbolet på et igangværende Zombie Outbreak.

"Nein, nein, nein, nein!"

~ Morten Messerschmidt om hvorvidt han er føderalist


"Ja, for helvede da!"

~ Guy Verhofstadt om hvorvidt euroskeptikere skal "afvikles".


"Hvorfor skal jeg overhovedet citeres til alt!?"

~ Oscar Wilde om føderalisme


Europæisk Føderalisme er en ekstremt smitsom sygdom, der i disse år smitter tusinder - måske endda millioner.[1] Sygdommen spredes gennem medierne, statsstyret information, skolerne samt seksuel berøring. Disse zombier føderalister bør bekæmpes med alle tilrådehavende stående midler, her på Spademanns Leksikon foreslår vi et våben bestående af golfkøller fastgjort til armene med gaffatape.

40pxKlumme

Kendetegn ved Føderalister:

 • De sluger ukritisk enhver information der hylder EU.
 • De besidder ikke national stolthed.
 • De skider på, at Dannebrog er flot.
 • De går med tøj der ligner noget fra Frankrig, Italien og Rumænien.
 • De kan lide at tale med polakker.
 • De drikker vin af andre mærker end Liebfraumilch - snobber!
 • De siger ord som Unionen, Bruxelles og Parlamentet.
 • De er åbenlyse anti-demokrater, og nægter at anerkende at danskerne ikke ønsker at være med i andet end Fællesmarkedet.
 • De er fra alle lande i Europa, men dem fra Danmark bor i København!

Smittens Historie

Angiveligt skulle en vis' Schumann have skrevet en kontrakt i begyndelsen af 1950'erne, der lovede folk at Europa skulle forenes i et Europas Forenede Stater[2], og siden da har usle forrædere som Thorning gjort deres bedste for at udslette Danmark fra verdenskortet og reducere det til en filial af Frankrig, Polen og Østrig... FØJ!

Senere fandt man så på, at give hånd til andre partier, f.eks. Venstre, SF og De Konservative, der alle blev smittet med denne virus, men nu om dage nægter Socialdemokraterne og Vestagers Horeunger, at de to partier er skyld i Danmarks Ulykke! Gennem massiv EU-propaganda, står Danmark og de øvrige førhen stolte lande nu reduceret til en flok småstater der har afgivet al suverænitet til Angela Merkels Tyskland, i bytte for nogle fede pensioner. Det værste er, at føderalisterne bliver ved med at lyve, f.eks. siger de at EU er demokratisk i kraft af valghandlinger og Ministerrådet. De hævder også fejlagtigt, at Euroen ikke er skyld i folks arbejdsløshed.

Mit Råd

Skulle du opleve den ulyksalige skæbne at møde en føderalist, er der her nogle gode forslag. Disse dækker naturligvis mulige situationer og fornuftige løsningsmodeller:

Miljø Føderalistens Påstand Føderalistens Tilstand Føderalistens Attitude Din Respons
Odense Banegård "EU har skabt fred i Europa." Vedkommende er afslappet og venlig. Bedrevidende, men dét kan skyldes Københavneri. Påpeg det åbenlyse: at NATO står for at holde fred i Europa.
Til en fest i Aalborg "EU forener et stort folk med fælles rødder." Vedkommende skeler overlegent til en handikappet, homoseksuel neger der også er med til festen. Ser ud til at have vundet om ét minut. Påpeg, at USA har stærke rødder i Europa, men ikke er politisk forenet med f.eks. Frankrig.
På en flot café midt i Paris "EU skaber vækst, velstand, fred og frihed til alle i Unionen" Afslappet, munter og beredvillig. Afslappet og konfliktsky. Påpeg, at dette sandsynligvis også kunne nåes med 100% selvstændige nationer.
Ø/DF's Landsmøde "EU bygger på frihed og demokrati." Nærvøs, tæt på at skide i bukserne. Omgivet af fjender på alle sider. Foregiver at nå målet, som en luder hos en kunde! Her er du på hjemmebane! Du kan sige hvad du vil og få klapsalver. Påpeg at føderalisme er forræderi mod landet og de danske lønmodtagere (virker på begge landsmøder).
Til fest d. 9. Maj hos Europabevægelsen "EU er Europas - og Verdens - skæbne!" Ulideligt sejrssikker - skiderikken nynner Ode an die Freude og bakkes op af 900 blå flag med 12 gange så mange gule stjerner. Billeder af Helle Thorning-Schmidt og Uffe Ellemann-Jensen pryder bagvæggen medens mad fra 57 forskellige lande[3] står i buffeten, og diplomater fra Irland til Moldova snakker om Realpolitik, Spitzenkandidaten, Ever Closer Union og andre EU'ske begreber der gør ondt på en tro dansker. Som Hitler 3 dage efter invasionen af Sovjetunionen - intet kan rokke på sejerens sødme. Her kræves en viljestyrke af stål: du holder ansigtet i passende folder, og placerer et knæ i svinets mave så hårdt at vedkommende går ned. Inden de andre zombier i deres azurblå Rede når at reagere, træder du hårdt på din modstanders hals og glædes ved den knasende og kraftigt gurglende lyd. Stik ild på de forbandede flag og brænd dem alle inde, inden de når at råbe Hjælp, Av, Bruxelles eller hvad sådan nogle nu brøler. Du vil ikke have standset smitten, men du vil fandeme have vist de røvhuller på Borgen, at Danmark ikke finder sig i zombieapokalypser styret fra Belgien!

Se også


Noter

 1. Utroværdige kilder
 2. Churchill stjal citatet på forhånd.
 3. Evt. kommende medlemmer skal jo gerne føle sig velkomne.
Flimmer Flimmer Flimmer Flimmer


Vi sagde jo det kun var et uddrag. Brug linket foroven


Spademanns Billedleksikon - Vi kommer jo ikke uden om det.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøåSpademanns BilledleksikonSpadeBillede
>

Red velvet
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriJames bond1
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film<fb:like href="http://spademanns.wikia.com/wiki/Portal%3AJames_Bond" font="arial"></fb:like>
James Bond Stuff
James Bond 007 Movie Theme Music01:44

James Bond 007 Movie Theme Music

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

Dagens James Bond Automobil
AstonMartin

Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.

Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre.Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
Martini

her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.

 • 3 dele Gordons gin
 • 1 del vodka
 • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?


Dagen i dag: 20. december - Her kan du se vores dato artikel for i dag.


Den 20. december er tamperdag. På denne dag tæsker alle rettroende katolikker løs på sig selv med et stykke hamp. Og faster.

Begivenheder

 • 1860 - I protest mod, at man ikke må kalde negere for "negere", forlader South Carolina USA og bliver selvstændig under navnet The Negro State.
 • 1957 - Elvis Presley indkaldes til militæret og gør de næste 18 år tjeneste i hubbahubba-korpset.
 • 1971 - Walt Disneys bror, Roy, dør af tuschforgiftning.
 • 1991 - Folketinget vedtager at hæve momsen til 25 pct. fra nytår, hvor ingen alligevel gider rejse sig fra sofaen og protestere.
 • 2007 - Tamperdag gøres til officiel helligdag i de muslimske lande, for at imødekomme de kristne og skabe fred og øget velfærd i hele Verden.cy:
Personlige værktøjer