Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Banner4
Leth


Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, Politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 7.767 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.


Share 1 Share 2 Share 3 Share 4 Share 5 | Uk De Fr
Ting du bør vide
30px-Cquote1 svg Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg
Paven

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon

Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent.

Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

Missing Link

Tema-kategori: Billedegalleri


Clock
Uaktuelle begivenheder

10. Oct 2014, 16:24
Nyhed:Nye ministre igen-igen
31. Aug 2014, 6:43
Raceoptøjer i Norden!


Central icon small featured
Vagthavende vejrvært

Host4 tall


ThumbsUp
Udvalgte artikler


ThumbsUp
Forbrydelsen (sidste afsnit)
oprettet d. 03. Mar 2008, 15:24
ThumbsUp
Gerald Ford
oprettet d. 25. Apr 2008, 10:10
ThumbsUp
Hammerslag
oprettet d. 03. May 2008, 8:02
ThumbsUp
GPS
oprettet d. 13. Jul 2008, 15:50
ThumbsUp
Fisk og fri
oprettet d. 05. Feb 2009, 8:46
ThumbsUp
Dymotang
oprettet d. 09. Feb 2009, 16:10
ThumbsUp
Højttaler
oprettet d. 09. Apr 2011, 20:18
ThumbsUp
Parkeringsvagt
oprettet d. 02. Nov 2011, 7:01
ThumbsUp
Forside/Anbefalet
oprettet d. 24. Dec 2011, 6:33

Søsterprojekter - Spademanns Leksikon er et profitfrit foretagende som har en masse projekter kørende.


Wiki SpadeNyheder
Nyheder du ikke anede fandtes
Vælg tilfældig
SpademannsTV Spademanns TV
Sæbe og sadisme, side om side
Vælg tilfældig
Kamera Spaderazzi
Vi lugter røgen fra den brændende pistol, før den går af
Vælg tilfældig
Enspand-why Spademanns svarer
Her er du altid sikker på at få et svar
Vælg tilfældig
Hjerteico1 Kærestebreve 2.0
Kærlighed - i et leksikon. Der har det da ikke noget at gøre.
Vælg tilfældig
Tegnestift Spademanns guide til...
Instruktioner til ting du ikke finder andre steder
Vælg tilfældig


Anbefalet artikel - ...direkte til dig

Dette er kun en uddrag af artiklen

Hop til artikel

Gerald Ford

ThumbsUp
Seal USA
Gerald Rudolf Ford var Amerikas (altså Nordamerikas, ikke Sydamerikas) præsident fra 1974 til 1977. Hvordan kom det så vidt? Hvad gik der galt? Hvad kan vi gøre for at undgå sådan en situation i fremtiden?
Fordhat2

Da Secret Service havde modtaget advarsler om en UFO nær ÆrFårsVån måtte Jerry kamuflere sig som kovboj.

Fordhat1

Det eneste kendte billede af Jerry Ford og Lee Harvey Oswald.

Forddown

Præsidenten med følge ankommer til Island

Forddown

... og til Sovjetunionen

Forddown

... her går turen så til Thailand

Forddown

Og endelig er vi hjemme i USA igen.

Ford-google

Fords desperate forsøg på at score lidt klejner på Google.

"Kender I den om Gerald? Gerald med den røde Ford?"

~ Første udkast til en senere meget kendt julesang

Kvalifikationer

Da Richard Nixon måtte træde tilbage på grund af nogle kassettebåndsfilm med Gyda Larsen (den såkaldte SodaWaterGate), som han ikke ville udlevere, rettedes alles øjne mod den mand, der skulle afløse ham. Forhåbningerne var, at den næste præsident ville være:

 • Ædruelig
 • Hårdt arbejdende
 • Ærlig
 • smidig
 • sexuelt appetitlig
 • god til american football
 • tillidsvækkende.

Nå, men Wesley Snipes var optaget til anden side og Mogens Glistrup var travlt beskæftiget i det danske folketing. Så det blev bare Gerald.

Opvækst

Gerald blev født i 1841 under navnet Leslie King. Der skete så det (hvilket er fantastisk sjældent og kun står omtalt som "myte" i Videnskab For Pædofile), at Jerrys far under en metamorfose blev til en bil! Fantastisk, ikke! En bil! Ja, rigtigt, en Ford! En Ford T, endda! Så Jerry blev til Ford. En pålidelig, lidt billig en, med tarvelig læder og plads til to mand bagi (?). Det er da klart at sådan en karet bliver valgt til kongressen, så det blev Jerry. Der sad han så og sov til langt op i 1963, hvor John F. Kennedy som bekendt blev snuppet af en UFO under et besøg i Dallas, Texas. (Den sag har lige siden vakt røre i befolkningen: Hvad fanden lavede en UFO i Dallas? Og hvorfor betalte den ikke p-afgift?)

Så blev Ford puttet i "The Presidents Commission on the Assasination of President John F. Kennedy", populært kaldet Leslie-Ann Warren-kommissionen, hvor han loyalt udleverede de sagsakter han fik af FBI til de andre i kommissionen. Kommissionen nåede da også frem til et fremragende resultat, som den havde bestemt sig til på forhånd: Jo, det viste sig, at hvis man sorterede beviser og vidner og udelukkede det, man ikke fandt passende, så hang det hele klokkeklart sammen: Der var tale om en enlig UFO, der handlede på egen hånd og uden at have orienteret sin egen galakse - og ikke en invasion fra en fremmed planet, som disse forbandede konspirationsteoretikere prækede. "Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet!"

~ Gerald Fords rengøringskone, Amanda Lalala-Mandela


Efter tiden i Warren-kommissionen kunne det kun gå fremad.

Efter et kort retsligt intermezzo, hvor Jerry lod sin rengøringskone skyde af Jack Ruby, formanden for "Danske Spil" i Dallas, fordi hun havde fejet hele lortet ind under gulvtæppet, kørte han i tomgang i nogle år, indtil hans gamle bonkammerat, Richard Nixon, pludselig måtte give sin vicepræsident Spiro Agnew et "offer he couldn't refuse", fordi han havde lavet lidt skattefusk og noget pædofili og noget handel med stoffer og lidt alfonseri og nogle enkelte snigmord, hvilket åbenbart var lige i overkanten for det snerpede spiritus-religiøse Amerika (Nordamerika, altså: Sydamerikanerne kan langt bedre ta' det!) Stakkels Agnew blev kidnappet af en UFO i Dallas under mystiske omstændigheder, der ledte tankerne tilbage til 1963: "Nemlig: Det var dengang "I wanna hold your hand" med Beatles var nr. 1 på hitlisten!"

~ dig om begivenhederne den 22. november 1963

Nå... Skide være med Agnew, det var den gamle smadrekasse vi kom fra: Ford!

Det Skide Hus

Dårligt havde vor udtjente model aflagt ed som vicepræsident, før Richard Nixon undskyldte sig med et slemt tilfælde af fladlus og trådte tilbage - lige ind i en UFO, der fløj ham væk for aldrig at blive set igen (Nixon altså - UFO'en er blevet set masser af gange). Jerry vinkede pænt farvel. "Hils John og Spiro!"

~ Jerry's afskedshilsen

Så måte Jerry aflægge ed igen: "I solemly swear to faithfully execute the population of The United States, so help med n00bs!"

~ Jerry Ford til Warren Burger

Hva skal vi så lave? Det amerikanske folkefolk er mægtig sympatiske og flinke over for Jerry, der febrilsk forsøger sig med at tygge tyggegummi og gå ned af en trappe samtidig, hvilket selvsagt betyder, at han bider sig i tungen og står på røv og albuer. "Jeg gider ikke mere af det trappelort! Av, nu bed jeg mig igen!"

~ Jerry om sine cirkuskunster

Og hvem husker ikke de stunder, hvor hatten blæste af dronning Margrethe og Jerry stod på røven i forsøget på at hente den? Jo, der var megen god værkstedshumor i 70'erne.

Et ekstra festligt indslag i Fords præsidentperiode var hustruen Betty, der efter at have voldtaget Donald Rumsfeld under en tv-transmitteret gallamiddag måtte indrømme, at hun nok havde et alkoholproblem: "Enten sidder bunden for højt oppe i vodkaflaskerne eller osse er jeg fuhøpsuld!!"

~ Betty næste formiddag kl. 11

Så benådede Jerry Dick Nixon for alt hvad han havde lavet af kriminelle handlinger i sin præsidentperiode (Dicks' præsidentperiode, ikke Jerry's for fanden da!). Så smed den snerpede amerikanske befolkning Jerry ud af Det Skide Hus og smækkede Jimmy ind i stedet for. Det fik de så fire år til at fortryde i.

Pensionisttilværelsen

Jerry forsvandt under mystiske omstændigheder i Dallas i 2006 som 167-årig, hvilket gør ham til det længstlevende amerikanske præsident i hele verden i Amerika. Hvis det viser sig, at han ikke er død, har han allerede slået sin egen leverekord og er sikker på en plads i Jennies Book of Records (På dansk: Jennies bog om plader).

Ellers nyder Jerry sit livs efterår med at spille golf og være med i en enkelt episode af The Simpsons. Hans søn, W.C Opel, har desuden gjort det "godt" inden for knalderibranchen.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Gerald Ford.


Seal USAHAIL TO THE CHIEF! Tjim-didi-dim-dididididi-da-daaa!
George Washington · John Adams · Thomas Jefferson · James Madison · James Monroe · John Quincy Adams · Andrew Jackson · Martin Van Buren · William Henry Harrison · John Tyler · James K. Polk · Zachary Taylor · Millard Fillmore · Franklin Pierce · James Buchanan · Abraham Lincoln · Andrew Johnson · U.S. Grant · Rutherford B. Hayes · James Garfield · Chester Arthur · Grover Cleveland · Benjamin Harrison · Grover Cleveland · William McKinley · Theodore Roosevelt · William H. Taft · Woodrow Wilson · Warren Harding · Calvin Coolidge · Herbert Hoover · Franklin D. Roosevelt · Harry S. Truman · Dwight D. Eisenhower · John F. Kennedy · Lyndon B. Johnson · Richard Nixon · Gerald Ford · Jimmy Carter · Ronald Reagan · George H. W. Bush · Bill Clinton · George W. Bush · Barack Obama
Flimmer Flimmer Flimmer Flimmer


Vi sagde jo det kun var et uddrag. Brug linket foroven


Spademanns Billedleksikon - Vi kommer jo ikke uden om det.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøåSpademanns BilledleksikonSpadeBillede
>

Red velvet
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriJames bond1
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film
James Bond Stuff
James Bond 007 Movie Theme Music01:44

James Bond 007 Movie Theme Music

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

Dagens James Bond Automobil
AstonMartin

Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.

Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre.



Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
Martini

her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.

 • 3 dele Gordons gin
 • 1 del vodka
 • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?


Dagen i dag: 28. november - Her kan du se vores dato artikel for i dag.


Den 28. november hedder Sofia Magdalena - efter Christian 6.'s dronning, der var født denne dag. Svenskerne kaldte hende dog ikke andet end Malte, hvilket førte til en del krige!

Ellers er dagen generelt en dag man løsriver sig på.

Begivenheder

 • 1520 - Den portugisiske sømand Ferdinand Magellan løsriver sig fra Stillehavet gennem det stræde, der senere får navn efter ham.
 • 1699 - En kongelig forordning bekendtgør, at Danmark den 18. februar 1700 løsriver sig fra den julianske kalender og indfører den gregorianske. Selvom vi alle ved at den Spademannske kalender nu engang er den bedste.
 • 1820 - Friedrich Engels begynder for første gang at spekulere på hvordan han skal få fat på Karl Marx bolcher.
 • 1821 - Panama løsrives fra Spanien og tilslutter sig Stor-Columbia. Dagen er Panamas nationaldag.
 • 1912 - Albanien erklærer sig uafhængig af det Osmanniske Rige, og opretter Stor-Albanien.
 • 1960 - Mauretanien opnår uafhængighed af Frankrig, og kalder sig naturligvis efterfølgende Stor-mauritanien
 • 1962 - Jon Stewart laver et satirisk nyhedsindslag om sin egen fødsel.
 • 1975 - Østtimor erklærer sig uafhængig af Portugal og melder sig ind i Timon og Pumba's stor-rige.
 • 1968 - Enid Blyton, engelsk børnebogsforfatter myrdes af fire børn og en hund. Feriebanden bliver sat på sagen.
 • 1981 - Vicevært Meier fra huset på Christianshavn stiller endelig kosten fra sig.

Advarsel: Standardsorteringsnøglen "28" tilsidesætter den tidligere sorteringsnøgle "Ford".


cy:
Personlige værktøjer