Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Banner4
Lundmadsen


Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, Politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 7.604 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.


Share 1 Share 2 Share 3 Share 4 Share 5 | Uk De Fr
Ting du bør vide
30px-Cquote1 svg Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg
Paven

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon

Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent.

Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

Missing Link

Tema-kategori: Billedegalleri


Clock
Uaktuelle begivenheder

10. Oct 2014, 16:24
Nyhed:Nye ministre igen-igen
31. Aug 2014, 6:43
Raceoptøjer i Norden!
21. Dec 2012, 21:25
Nyhed:Dommedag aflyst


Central icon small featured
Vagthavende vejrvært

Host1 tall


ThumbsUp
Udvalgte artikler


ThumbsUp
Omboo Hankvald
oprettet d. 29. Aug 2006, 11:17
ThumbsUp
Folk der ikke ved noget
oprettet d. 02. Oct 2006, 21:58
ThumbsUp
Isaac Newton
oprettet d. 14. Mar 2007, 21:37
ThumbsUp
Spademanns guide til at skyde skylden på andre
oprettet d. 20. Jun 2007, 10:45
ThumbsUp
Samtalekøkken
oprettet d. 16. May 2008, 22:17
ThumbsUp
GPS
oprettet d. 13. Jul 2008, 15:50
ThumbsUp
Niveri
oprettet d. 28. Nov 2008, 19:10
ThumbsUp
Spolebåndoptager
oprettet d. 30. Nov 2008, 21:37
ThumbsUp
Spademanns guide til at bestå teoriprøven
oprettet d. 31. Oct 2011, 13:36

Søsterprojekter - Spademanns Leksikon er et profitfrit foretagende som har en masse projekter kørende.


Wiki SpadeNyheder
Nyheder du ikke anede fandtes
Vælg tilfældig
SpademannsTV Spademanns TV
Sæbe og sadisme, side om side
Vælg tilfældig
Kamera Spaderazzi
Vi lugter røgen fra den brændende pistol, før den går af
Vælg tilfældig
Enspand-why Spademanns svarer
Her er du altid sikker på at få et svar
Vælg tilfældig
Hjerteico1 Kærestebreve 2.0
Kærlighed - i et leksikon. Der har det da ikke noget at gøre.
Vælg tilfældig
Tegnestift Spademanns guide til...
Instruktioner til ting du ikke finder andre steder
Vælg tilfældig


Anbefalet artikel - ...direkte til dig

Dette er kun en uddrag af artiklen

Hop til artikel

Wienerschnitzel

"FØJ! "JEG HAR SJÆLDENT SMAGT NOGET SÅ DÅRLIGT!""

~ Amin Jensen om sin første schnitzel.

Oprindelse

Endnu en ting Hitler har haft mellem tænderne

Amin jensens første schnitzel

Amin Jensen spiser sin første schnitzel. (Denne version er fremstillet på hans mave)

Schnitzelen er som ganske ubekendt vores alle sammens favorit. Den stammer fra Østrig. De stædige tyskere mener dog også de har ret til at være skaber landet bag dette, da man engang så Hitler spise en schnitzel på 2.50 sekunder, som så efter sigende burde være en verdensrekord.

Schnitzeltyskerne bliver disse hardcore schnitzel fans også kaldt.
Efter en meget upålidelig kilde har man da fundet ud af, at det var Amin Jensen under et besøg hos Adolf Hitler, som havde da skabt schnitzelen sammen. Der skulle ikke meget til. Amin Jensen fandt på ideen at lave schnitzelen da han havde drukket for meget vodka med Hitler og så vidt Pia Kjærsgaard.

Pias opskrift

Pia stod for den lidt mindre nødvendige del af schnitzelen, - masseproduktion. Et stykke dybfrossent kød(gerne kalvekød) skulle efter sine bare have en omgang med 2 æg, parmesanost, oregano i en skål, og til sidst bare steges på en pande. Da man ikke bare havde pander den gang(de var kostbare), bare fordi de bare var sorte og Hitler bare ikke var glad for denne specifikke farve, brugte man bare Amin Jensens bare mave istedet
Det var der mange fordele ved samt ulemper. Man kunne f.eks. godt opdage at der sad en smule hår fast i sin schnitzel under indtagelsen af dette. Når det er sagt, var den også perfekt til at stege på, svedet fra hans hår fungerede som olie. Senere blev dette dog forbudt, da de angolske myndigheder mente at dette var absurd, fordi hårene var for seje for de angolske tænder.

"Was ist das!?"

~ Hitler om Amin Jensens hår i hans schnitzel


Anvendelse

Schnitzlen som toiletrens

En schnitzel kan anvendes på mange interessante måder.
Idag bruges den dog oftest som toilet-rens. Dette fænomen var set allerede tilbage i 1940'erne, hvor Hitler sammen sammen med Pia Kjærsgaard havde fundet ud af hvis de skulle slippe af med jødernes blod og deres jødekager de såkaldte "Judekuchen", måtte de finde et nyt toilet rens til at gøre toileterne rene med. Toileterne var den gang, jødernes gravsten, og hvis man var heldig fik man det af porcelæn. Det var svært, men Pia mener selv at intet kan stoppe hende fra verdensherredømmet, og da sletter ikke jødekager eller jødeblod. Schnitzelen gjorde dette klart. Den kunne rense det beskidte fra toiletterne.
For folk idag er dette vigtigt. Ikke bare som en historisk begivenhed, men også til gavn i hverdagen. Alle oplever fra dag til dag at man ska slippe af med noget, så hvorfor ikke smide det i toiletet, der tager schnitzelen fat og BANG snavset er væk.
Det var her fra Cillit Bang fik sin succes. Rester fra schnitzler blev smidt i den noget kontroversielle blanding som indholder Fuglsang øl og pilsnere, og eddike. Fænomenet Gang Bang har også været under påvirkning af schnitzelen.

Andersfoghschnitzel

""Hvorfor synes I mit ansigt ligner en schnitzel?""

~ Anders Fogh om schnitzelens udseende, og dets store lighed med hans ansigt, efter som Messerschmidt og Clint Eastwood havde kastet rød maling på ham for at indikere mangel på ketchup.(Altså smag)Se Også

Flimmer Flimmer Flimmer Flimmer


Vi sagde jo det kun var et uddrag. Brug linket foroven


Spademanns Billedleksikon - Vi kommer jo ikke uden om det.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøåSpademanns BilledleksikonSpadeBillede
>

Red velvet
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriJames bond1
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film
James Bond Stuff
James Bond 007 Movie Theme Music01:44

James Bond 007 Movie Theme Music

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

Dagens James Bond Automobil
AstonMartin

Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.

Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre.Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
Martini

her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.

  • 3 dele Gordons gin
  • 1 del vodka
  • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?


Dagen i dag: 17. oktober - Her kan du se vores dato artikel for i dag.


Den 17. oktober er Jørn Sørensens fødselsdag og højtideligholdes med fodboldspil på alle danske fodbaner samt i baggårde og på åbne arealer.

Jørn var, som vi jo alle husker, med til at vinde sølv ved OL i 1960 i Rom. Jørn startede sin karriere i Nibe IF, hvor man den dag i dag går i fakkeltog på denne mærkedag og synger fødselsdagssang udenfor fødehjemmet, hvor Jørn dog ikke bor. Han er flyttet til Schweiz for at få lidt ro omkring sine indtægter.

Dagens navn er naturligvis Jørn.

Endetallet er 6, så det er nok et nemt spørgsmål, medmindre de skide maoister i DR har lukket De ringer, vi ringer, alle ringer.

Nårh ja, det er forresten også Rip, Rap og Rup's fødselsdag og den dag, hvor Albert Einstein ankom til USA på flugt fra nazityskland. Den var aldrig gået i dag. Hvem skulle betale for hans ophold?

Begivenheder


cy:
Personlige værktøjer