Forside

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Banner4.png
Reesen.PNG


Spademanns Leksikon er den frie encyklopædi for alle, der er trætte af ekspertvælde, Politisk korrekthed og utidig kildekritik. Her bestemmer du selv tingenes rette sammenhæng uden smålig skelen til fakta.
I øjeblikket har vi 9.194 artikler og du kan redigere dem alle eller oprette noget nyt og fantastisk. På vores skribentforside kan du finde mere information, og ellers kan du hente inspiration på Forum.


Send til Facebook Send til Twitter Digg It! Stumble It! Send til Delicious | Uk.gif De.gif Fr.gif
Ting du bør vide
30px-Cquote1 svg.png Spademanns Leksikon er et beundringsværdigt projekt, som bygger på grundlæggende romersk-katolske værdier. Nemlig at fordreje sandheden fuldstændigt. 30px-Cquote2 svg.png
Paven

Velkommen til vidensoraklet Spademanns Leksikon

Spademanns Leksikon er en næsten komplet encyklopædi, der dækker almindelig uvidenhed i alle afskygninger. Vi mangler kun lige din artikel, så tøv ikke, men læs straks hvordan du bliver stjerneskribent.

Her er alle typer emner fra A Baal til Åpølse det er kun det ind i mellem der mangler. Se bare her:

Har du yderligere gode eksempler at placere på forsiden, så fremsæt et forslag på Lossepladsen

Værsgo' og begynd

Så kom igang. Der findes mange komplicerede emner i verden, der endnu ikke er defineret og forklaret på et sprog, som er en spademand værdig. Gør verden et bedre sted og fyld Spademanns Leksikon med halve sandheder og helstøbte løgne - der er nok at gøre. Er du her bare for lidt let underholdning er det også ok.

Missing Link.png

Tema-kategori: Ole Bornedal
Clock.png
Uaktuelle begivenheder

31. Dec 2016, 19:45
Nyhed:Nytårsaften er aflyst
01. Apr 2016, 20:30
X-Factor vundet af negere
31. Dec 2015, 14:31
Nyhed:2016 aflyst
04. Dec 2015, 17:44
Nyhed:Lunte er gået amok!
30. Nov 2015, 12:20
Nyhed:Der er sgu' valg igen


Central icon small featured.png
Vagthavende vejrvært

Host2 tall.png


ThumbsUp.gif
Udvalgte artikler


ThumbsUp.gif
Lars Lilholt Band
oprettet d. 13. May 2006, 20:53
ThumbsUp.gif
Møens Klit
oprettet d. 03. Oct 2006, 16:14
ThumbsUp.gif
Metroseksuel
oprettet d. 10. May 2007, 11:25
ThumbsUp.gif
Pladesamling
oprettet d. 08. Apr 2008, 12:06
ThumbsUp.gif
Hammerslag
oprettet d. 03. May 2008, 8:02
ThumbsUp.gif
Street Cred
oprettet d. 22. Sep 2008, 16:16
ThumbsUp.gif
Franklin D. Roosevelt
oprettet d. 03. Mar 2009, 18:28
ThumbsUp.gif
De små synger
oprettet d. 20. May 2009, 13:14
ThumbsUp.gif
Parkeringsvagt
oprettet d. 02. Nov 2011, 7:01
ThumbsUp.gif
Misogyni
oprettet d. 05. Mar 2016, 5:35

Søsterprojekter - Spademanns Leksikon er et profitfrit foretagende som har en masse projekter kørende.


Wiki.png SpadeNyheder
Nyheder du ikke anede fandtes
Vælg tilfældig
SpademannsTV.png Spademanns TV
Sæbe og sadisme, side om side
Vælg tilfældig
Kamera.gif Spaderazzi
Vi lugter røgen fra den brændende pistol, før den går af
Vælg tilfældig
Enspand-why.jpg Spademanns svarer
Her er du altid sikker på at få et svar
Vælg tilfældig
Hjerteico1.png Kærestebreve 2.0
Kærlighed - i et leksikon. Der har det da ikke noget at gøre.
Vælg tilfældig
Tegnestift.gif Spademanns guide til...
Instruktioner til ting du ikke finder andre steder
Vælg tilfældig


Anbefalet artikel - ...direkte til dig

Dette er kun en uddrag af artiklen


Hop til artikel

Nik & Jay

Bullseye.gif
ThumbsUp.gif
Nik og Jay .jpg

Niklas og Jannik er kendt for deres grænseoverskridende poseringer, og yderst hængende bryster.

Nik & Jay er et dansk raporkester, boyband, og freelance trubadursangere, der for alvor brød igennem engang tilbage i 2002. Præcist hvad de brød igennem vides dog ikke med sikkerhed, men mange historikere har udviklet den teori at de lavede et lumsk digt om Niklas Blak. Det skal dog siges at de er talentfulde (når det gælder markedsføring af dem selv altså).


Den sultne start

Orkesteret hed oprindeligt "Nigger Jay", og bestod af en stor afrikansk stammehøvding ved navn Jay-Jay-Binks, som er i tæt kontakt med den fede snegl fra de legndariske stjernekrige. Men under en turné i det ydre Værløse blev han fanget og spist af to indfødte hvide kannibaler ved navn Niklas og Jannik, som på den måde fik sig et band (til musikere, der af uransagelige årsager har lyst til at rejse til Værløse, må jeg på det kraftigste advare imod det, da dette rent faktisk ér den normale måde at starte bands op på derude).

Nik & Jay

Af uransagelige årsager valgte Niclas og Jannik at beholde "Nik & Jay" som bandnavn, hvilket har undret mange, da "Niclas og Jannik" ellers ville have været et herrefedt navn. Forestil jer bare hvilke titler de kunne have lavet:

 • "Børnesange med Niclas og Jannik"
 • "Sikker i trafikken med Niclas og Jannik"
 • "Niclas og Jannik ser på dyr"
 • "Niclas og Jannik og skipper: Sømandsviser.
 • "Niclas og Jannik og Peter Plys: Sange fra hjertet.

samt den uforglemmelige:

 • "Niclas og Jannik synger julen ind"

men man skal heller ikke glemme deres store hit hos de fleste Nazister[1] i Danmark med "Niclas og Jannik på Jule-Heil rejse"

De ville have udkonkurreret Jehova i Jehovas Vidner, og være blevet en større sekt end Det Radikale Venstre, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Lækker

De var dog lige ved at få et kæmpe gennembrud, da James Cameron bad dem om at skrive titelsangen til storfilmen "Titanic". Vi har dykket dybt ned i Camerons arkiver og fundet teksten til dette udkast, der skulle have været en ode til selve skibet Titanic. Omkvædet lyder som følger:

30px-Cquote1 svg.png For du' lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker, lækker *gurglelyde* 30px-Cquote2 svg.png
Nik og Jay om inkontinens


Desværre blev de, som det fleste jo nok er bekendt med, slået på målstregen af Celine Dion, med en sang, der overhovedet ikke refererede til den prægtige skude. Dette kan sandsynligvis skyldes at det var lykkedes hende at hyppe sig til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Vi ved det ikke. De arbejder nu på en single, ved navn "Ulækker", der beskriver deres forhold til deres eget spejlbillede de ser hver morgen på deres badeværelse.

Hvordan de bliver ved med at skrive nye tekster

Nik og Jay har, af uforklarlige grunde, i flere år formået at ligge godt på de danske hitlister. Nyeste forskning viser at helt tilbage, da deres karriere startede, købte de to sangtekster; en sørgelig og én til fester af en lurvet fyr ved navn Noller, (ja, dét ér ham fra Brødrene Olsen), som luskede rundt omkring deres gamle skole.

Men to sangtekster er jo ikke nok, så Nik og Jay måtte på én eller anden måde forøge lyrikkapaciteten, hvilket, opfindsomt, blev gjort ved at bytte 3 af ordene ud, og så gentage dem en hel masse gange. Det har de indtil videre haft rigtig stor succes med.

Indrejseforbud til USA en sørgelig realitét

Selvom de fleste amerikanske piger[2] (og drenge ?) muligvis ville være vilde med Nick og Jay, får de desværre aldrig muligheden for at opleve dem på amerikansk jord. Årsagen er, at de to danske kæledægger fra Ishøj (eller hvor de nu kommer fra ?), blev adspurgt om deres navn(e) ved immigrationsskranken i JFK lufthavenen. Eftersom politibetjenten var hvad man i dag kalder en afro-amerikaner[3], blev han lettere tosset på de to drenge da de i kor udbrød "Our names is Niggerjay!" (historien melder dog ikke noget om hvorvidt politimandens navn rent faktisk var Jay, men det blev i hvert fald taget ilde op). Efter flere timers krydsforhør og en episode med en gummihandske (der senere blev til sangen "Av min røv"), blev Nick og Jay pænt eskorteret tilbage til Danmark via Guantanamo og en tømmerflåde.

Diskografi (albums)

Nigger Jay:

 • Singlen "Nigger Jay" (indeholdende de berømte linjer: ”Bageren smager snot i går”) Var ugens undgåelige d. 13 Maj 2002 (og kun denne ene dag, da teknikken i Danmarks Radio gik i en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse umiddelbart efter første strofe. - Bandet er ikke siden blevet forsøgt spillet i radioen).
 • Debutalbummet "Nigger Jay" udkom d. 5 September 2002. Blev dog kun et hit blandt kannibaler i Værløse og nærmeste omegn.
 • Singlen "Fuck, jeg er ved at blive spist af to hvide kannibaler fra Værløse" lå på 3. pladsen på Boogielisten d. 14. December 2002.
 • Singlen "Av min røv" udkom ukendt dato efter løsladelsen fra Guantanamo.

Niclas og Jannik:

 • Singlen "Nøj, hvor smagte den negermand godt!" udkom som radio single først i Marts 2003
 • Singlen "Hvad skal vi have til dessert?" udkom som radio single d. 20 Februar 2004
 • Singlen "Boring!" udkom som lysbilledeserie d. 19. juni 2006. Herefter faldt Niclas og Jannik i søvn og sov sødt til deres dages ende.
 • Singlen Hvor er min jakke udkommer i slutningen af 2011. Singlen er produceret af Stig Rossen's hund Lucas. Men singlen kan afhentes 2 år før tid på den lokale bodega.

Diverse links

fanklub

Referencer

 1. Her i blandt Martin Henriksen og Inger Støjberg
 2. Da de jo rent faktisk er dummere end danske teenagere.
 3. Dvs. en ganske alm. neger.


(Advarsel: Seriøs fanside om Nik & Jay, men den var til stor inspiration!)


Vi sagde jo det kun var et uddrag. Brug linket foroven


Spademanns Billedleksikon - Vi kommer jo ikke uden om det.

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøåSpademanns BilledleksikonSpadeBillede.png
>

Red velvet.jpg
Kategori:FilmJames BondDanjel CrackTimmiti DaltonPirs BroznnnnRådjer MårSjån KonneriThe James Bond Age
The James Bond Age
Musik | Øser | Sprut | Piger | Gadgets | Skurke | Frimærker | Film

James Bond Stuff
James Bond 007 Movie Theme Music01:44

James Bond 007 Movie Theme Music

The James Bond Age er vores hyldest til vores tids største stilskaber både indenfor stil, mode, druk, smag, kvinder og gadgets. Han er så stor at han må skiftes ud en gang imellem for han kan jo som bekendt ikke dø. Men hvad nu hvis du som hjælpeløs chick eller brutal morder skulle møde agent 007. Ville det ikke være godt at kende nogle detaljer ud over dem du selvfølgelig har fået fra at kigge samtlige film igennem.

Det kunne være James Bonds.....:


...og selvfølgelig har du resuméer af samtlige film med agent 007

Tidslinie

Dagens James Bond Automobil
AstonMartin.jpg

Den berømte Aston Camilla Donna Martin fra 1966...Bond kunne aldrig drømme om at køre over i højre vejbane.

Bond er englænder. Bond kører engelske biler. Bond er venstreorienteret!? Nej, nej,nej!!!! Bond er lige så korrupt som alle andre spioner. Specielt har Tyskland haft held til at købe Bond til en tur i en BeemerWeemer og de virkelig hardcore-kendere har set ham i en Huyndai på gule plader, en Skoda Fabia med barnestol på bagsædet, en Lomborghini, en Velo Solex og en Volvo 542.

Dette har dog kun været når Aston Martin, Jaguar, Rolls-Royce ikke har villet betale for at få deres biler smadret på film at det britiske efterretningsvæsen har gået ind og har fundet mere villige samarbejdspartnere.

Alle englændere er venstreorienterede og har venstre vigepligt for alt hvad der kommer fra venstre.Udvalgte film dvs. næsten alle
Hvordan var det nu med den vodka Martini?
Martini.jpg

her ses en agent, der har kigget for dybt i glasset.

 • 3 dele Gordons gin
 • 1 del vodka
 • 1 del Kina Lillet(grape-tonic)

Blandingen hældes i en stor mælkejunge hvorefter den først skal have være gennem 10 jydske byer som enten starter med J eller B (ikke Jelling eller Brande).
Derefter puttes to elektroder i og den gennemgår en elektrolyse-proces og den tiloverværende ilt isoleres i et reagensglas.
Masser af tøris tilsættes.
Derefter skal mindst én bondbabe ånde ned i den (Helst Ursula Andress) og hun skal derefter tage jungen ind til sit bryste og ryste(schäjke den)
Indholdet fordeles nu i tre hundrede Martini-glas så James ikke løber tør.


Flere film ...du troede vist lige at vi glemte dem, hva'?


Dagen i dag: 18. januar - Her kan du se vores dato artikel for i dag.


Den 18. januar hedder Priscas dag. Prisca var en sød lille pige, som var kristen og blev kastet for løverne, for sådan gjorde man i år 273 mod små søde piger, der var kristne. Løverne gad ikke spise hende. De sagde, på løvesprog:

30px-Cquote1 svg.png Sådan en sød lille kristen pige kan vi da ikke spise! Der er jo ikke noget kød på! 30px-Cquote2 svg.png
Løverne

Nå. Så blev hun halshugget i stedet for. Løverne fik så lidt McDonaldssnask i stedet for.

Uendeligt vigtige begivenheder på denne dag i verdenshistorien

 • 1743 - Et kongeligt reskript til Københavns magistrat bestemmer, at håndværkerdrenge ikke må bruges i krigstjeneste, før de er udlært.
 • 1961 - Historiens mindste valgsejr bliver vundet i Zanzibar, da det pro-Shiraziske Parti vinder hele valget med kun én stemmes flertal.
 • 2005 - Regentparret udsætter statsbesøget til Mexico i februar på grund af folketingsvalget. Og de har ikke engang stemmeret...


cy:
Personlige værktøjer