Diskussion:Spademanns svarer: Hvilken nyhedsværtinde er jeg?

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
ER der en af speedskriverne som gider at fylde noget tekst på resultatsiden under de enkelte nyhedsværtinder.,,så folk kan dele med gud og hvermand på de sociale medier hvad det vil sige at have fundet ind til sin indre Divya Das...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. december 2014 18:41 (CET)

done! Badroulbadour (diskussion)

Vi bliver nok nødt til at sætte hver nyhedsvært på en underside og så redirects i choose...og så en facebook knap. Men ideen er jo god nok - identitetsforladte folk får lige lidt hjælp af de unge de rige og de smukke til at klare endnu en dag...og udvælgelsesmetoden er vel lige så identisk som alle de der idiotiske facebook-applikationer, som jeg selv bruger i hobetal når de giver det rigtige svar.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. december 2014 11:40 (CET)
Har netop på FB fået at vide, at jeg er en teenagedreng, som stadig bor hjemme, hvilket ikke er helt i overensstemmelse med fakta. Men bare det at vi hopper på en cyberspace-quiz, for at mærke, at nogen interesserer sig for, hvad vi svarer ... akkeja. Badroulbadour (diskussion)

Vi kan bikse lidt på konceptet og så smide den på vores FB-side. I øvrigt da jeg linkede til den udmærkede og smukt opdaterede artikel om det der bærer kvinders ynder, var der ca. 10 gange så stor respons. Vores typiske facebook-tilhænger er stadig mand, mellem 18-24 år og bor i København.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28. december 2014 16:24 (CET)
Personlige værktøjer