Diskussion:Portal:James Bond

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg

Nu er jeg jo ikke den helt store James Bond ekspert, men burde der ikke stå 'Sjån Konneri' eller hvad det er i kalder ham, når man køre musen hen over hans hoved på det flotte intro-billede???

--Kiksen de kaldte Daimi 13. feb 2008, 19:09 (UTC)

Det er altid godt med hudløs ærlig flueknepper-kritik når noget skal være perfekt. Du må jo tænke på alle de svampe jeg var nødt til at indtage under processen, da jeg jo ikke selv ejer nogen form for talent og iøvrigt ikke kan kende forskel på Bond-filmene. I tidslinien nægtede scriptet pure at acceptere æ,ø & å så jeg må også lige finde på noget dér til Sjån.
--Frode Fenis 13. feb 2008, 19:21 (UTC)

Bare rolig, jeg tilgiver dig denne gang, men hvis det sker igen må du jo forstå at jeg bliver nødt til at straffe det...

Regner folket i øvrigt med at der bliver lavet flere portaler?

--Kiksen de kaldte Daimi 13. feb 2008, 19:34 (UTC)


Billedet af AstonMartin ligner nu mere den der BMW som pirs kørte rundt i. Eller er det bare mig, der ikke kan se en dyt? --kurtadam 13. feb 2008, 20:07 (UTC)

Ja, hvis folk finder ud af når jeg skriver mumletekst, så er det fordi jeg ikke gider at skrive al lortet selv. Jeg tror nok Sjån er ægte nok. Nørreport Station er også ægte nok. Mit næste forslag var en Harry Potter portal, men det bør jo nok være lidt mere freaket f.eks. en Kaare R. Schou-portal med ungdomsbilleder eller en portal hvor man bliver linket til de forkerte sider.--Frode Fenis 13. feb 2008, 20:40 (UTC)

Eller hvad med vores små venner fra rejseholdet?

Eller i det hele taget dansk drama...

--Kiksen de kaldte Daimi 13. feb 2008, 20:45 (UTC)

Burde alle de linkede film ikke have et billede af deres plakat?

For det har Kasino le Cifré ikke og det har den anden ude til venstre heller ikke...

--Daimi - nu med marabou 10. apr 2008, 16:03 (UTC)


[redigér] Til brugeren der gerne vil have en like-connection til Facebook

Det er lettere end du tror. Da wikia er tilsluttet facebook connect er det bare at bruge FBML i stedet for iframe. Jeg vil gerne kigge på det, da det er en OK-ide. Man kunne forstille sig en skabelon som gjorde det lettere for dem som er vant til wiki-tekst at håndtere.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
31. august 2010 14:32 (CET)
Personlige værktøjer