Cecil

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Cecil

Man har røget Cecil i umindelige tider, ja, faktisk siden goterne kunne skrive.

Cecil kan være mange ting. Fx lagde Cecil Rhodes navn til et el-piano og Cecil B. DeMille lagde ikke navn til noget. Det stod der bare efter temmelig mange Hollywood-film i 30'erne

[redigér] Cecil som navn

Cecil kan være et fornavn på en forfatter, der skriver om sorte hopper og drenge, der hedder Silas. Hendes far lavede vist nok tønder til fastelavn.

[redigér] Cecil som cigaret

Vi ved også, at der er cigaretter - måske til søfolk - der hedder Rød Cecil og Grøn Cecil. Disse er blevet opfundet efter at en pige, Cecilie, gik med en cigaret i et lyskryds. Lol

[redigér] Farvekoderne

Farverne rød og grøn indikerer hhv. styrbord og bagbord, måske ikke netop i den nævnte rækkefølge, og det er således et tegn på, at der er tale om en maritim cigaret. Også selvom det kan være lidt svært at holde ild i cigaretten, når der blæser en strid kuling ind over rælingen på skibet, man sejler på. Grøn cecil kan efter nye regler (2014) blevet lavet med og uden filter.

[redigér] Cecils udvikling

Cecil har faktisk udviklet sig til Cecilia. Den slags sker i selv de bedste hjem. Cille er også et meget normalt kaldenavn for Cecil. Cille er de lidt mere vilde pigers kaldenavn.

Personlige værktøjer