Ateisme

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg

"Det tror jeg ikke på"

~ Ateisten om denne artikel

Ateisme er idéen om ikke at tro.

"Atheism is a non-prophet organisation"

~ Obama om ateisme


Ateister er ikke gode venner med Gud og hans bekendte, enten fordi de ikke kan lide det han har gjort eller fordi de ikke taler med fremmede (og altså ikke har mødt ham) eller af andre grunde.

[redigér] Ateisme gennem tiden

Ateisme har altid eksisteret, og den kom faktisk før alle religionerne, da der ikke var nogen. Det ændrede sig i Abrahams familie, da de var blevet udvalgt af Gud og derfor troede på, at han ville beskytte dem[1]. Se tog de sig en tur gennem Mellemøsten og grinte af alle dem, der ikke var ligeså beskyttet, for det var kun Abrahams famiien, der havde en aftale med Gud. Men da Jesus delte ud af sine ord, havde han fået lov til at lade alle i verden tro på ham og hans fars gerninger[2], og ateismen er ikke længere den mest udbredte.

[redigér] Ateisternes sande tro

Langt de fleste mennesker har misforstået Ateismen og troet at de ikke troede på noget. I virkeligheden kom det af at de kristne korstog blev så udbredte at de ikke turde sige ligeud hvad de troede på. I den Ateistiske bibel står der beskrevet en uhellig person person ved navn Ati som er guds fætter. Han blev født på hotel Royal af Byens værste luder stripper simone. Han er kendt for mange mirakler som: At tømme en tønde øl; Dræbe det døde hav, hugge sahara-skoven ned(nu kaldet sahara ørkenen), kneppe 17 piger samtidig og mange flere. Det siges at han havde 317 diciple som dannede AA(Anonyme alkoholikere). Det han blev mest kendt for var at lave sand til heroin.

Han er også kendt for mange citater f.eks:"Alt der har en puls kan kneppes, "ka' det kravle ka' det avle eller “Hell has no fury like a woman scorned”. Han er meget imod Diskrimination mellem kønnene. Derfor kigger han heller ikke om det er en mand eller kvinde han er sammen med.

[redigér] Noter

  1. Det siges dog, der har været tidspunkter, hvor Gud slappede lidt af.
  2. Han var derfor en af dem, der har været/er tættest på at overtage verdensherredømmet.
Personlige værktøjer