Adolf Hitler

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
Hitler2

Adolf Hitler ses her i 1937 under en diktatorkongres. Han er på dette billede meget vred, fordi han og Josef Stalin har den samme grimme læderfrakke på.

Hitlerbaby

Den unge Hitler efter at have overfaldet Naboens datter og slået hende i hovedet med en diktator-pind, som han fik i fødselsdagsgave af sin mor.

Hitlermelon

Hitler besøger et af sine berygtede folkekøkkener

Hitlergrin

Hitler på latterkursus. Dette kursus bestod af at se jøder blive gasset, dette morede Hitler sig mægtigt over, som set på billedet.

Hitler statue

Mindegudstjeneste (25 års jubilæum)

Adolf.Hitler

Stadig med på moden.

Adolf-hitler

Ifølge psykoanalysen var der noget i Adolf's underbevidsthed, som spillede ham et puds

"Immanuel Kant, but Djenghis Khan"

~ Dolph om ubeslutsomhed


"NEIN"

~ Hitler's første ord


 \mathfrak{Adolf Hitler}, (døbt John Hitler, født 1889 og død 1945) var en diktator og fængselsforfatter, der blev født i Østrig og døbt Adolf Schicklgruber, men hurtigt flyttede til Tyskland og antog et efternavn, der passede bedre sammen med "Heil". Hans morderiske tendenser og hans rolle i Holocaust gav ham tilnavnet Der Führer i gadebanderne, som huserede Unter dem Linden på den tid.


[redigér] Hitler5Tidlige liv

Det eneste man ved om Adolfs tidlige barndom er, at hans forældre ikke holdt meget af ham. Hans mor var en transseksuel skøge af en forfatterinde, og faderen var en talentløs, feminin balletdanser fra Odense. Dette kan man se beviser på blot ved at læse hans navn.

Blandt andet skulle forældrene tit give ham slag i hovedet med et stykke trækul, en vansirelse der skulle forfølge ham resten af livet. I det hele taget kunne de godt lide at tage gas på ham.

I 1897 blev Adolf overfaldet af sin jødiske klassekammerat Mogens Rubinstein og dennes fætter Ludwig, hvilket højst sandsynligt var skyld i Adolfs store had til jøder og var stærkt medvirkende til, at han senere indførte Jude Law.

Igennem hele sin ungdom var Adolf stærkt afhængig af stoffer, hvilket han også senere skrev bogen "Mein Ampf" om. I de glade 30'ere blev Adolf mere og mere kriminel, hvilket fik hans onkel Heinrich til at foreslå ham at gå ind i politik. På den måde kunne han så få sine salmer tilbage i den dansk/tysk/norsk/internationale salmebog.

[redigér] Hitler5 Ikke så tidlige liv

Efter en kort, men begivenhedsrig politisk karriere, blev Adolf valgt som kansler for Tyskland, som han yndede at kalde Det tredie Rige, uanset at der ikke havde været to i forvejen. Han ændrede senere sin titel til "Führer" og blev enevældig diktator. Som præsident/kejser indførte han mange nye tiltag for Tyskland, såsom offentlige toiletter, cementerede motorveje og krystalnætter, men resten af verdens statsledere og borgere var egentlig ret ligeglade med ham. Desværre var han ikke en mand, der brød sig om at blive ignoreret. Han startede derfor 2. Verdenskrig i 1939, hvilket gav ham ganske meget opmærksomhed. Adolf havde dog glemt at købe tilstrækkeligt med våben, så hans lagre rakte faktisk kun til at erobre små taberlande og ikke hele verden, hvilket gav spektakulært bagslag.

Først ville englænderne og franskmændne dræbe Hitler, så ville russerne dræbe Hitler, dernæst ville amerikanerne dræbe Hitler, og efterhånden fik tyskerne og endda visse dele af nazipartiet også lyst til at dræbe Hitler. Hitler måtte derfor i maj 1945 indse, at han var blevet så godt og grundig upopulær, at også Hitler ville dræbe Hitler. Desværre for Hitler kom denne opdagelse alt for sent til, at Hitler kunne nå at forhindre Hitlers komplot, som blev så stor en succes at det også førte til at hans elskerinde, Rosa Luxembourg, blev aflivet. Derefter brændte hans krop i en meget ubelejlig skorstensbrand.

Hvert år holdes der mindegudstjenester rundt om i hele verden, hvor mange mennesker mindes ham og hans pæne læderstøvler, som desværre også brændte. Derudover brændte hans sorte moustache også, og det er jo en skam. Den er der mange af os, der kunne have draget nytte af.

[redigér] Hitler5 Kom nu ikke og sig Heil

Hitler er meget kendt for sin "heil"-arm, og udføres ikke mindre end med et kraftigt 30-graders kast med en strakt højre-arm og velstrakte fingre i 3.57 sekunder. Hitler fik ideén til den såkaldte "heil"-arm ved at iføre sig selv en grøn sparke-dragt(nudansk: waders) samt en Søren Ryge-sweater, og stramme højre sele-spænde for hårdt. Da Hitlers trofaste undersåtter (eller elskere?) så ham gøre det, besluttede de sig for at gøre det, hver gang de så ham. Idag er "heil"-armen videreudviklet til den såkaldte "bass"-arm på diskoteker og andre supermarkeder rundt om i landet, og den ses hermed aktiv på folk, når de hører musik eller bjældeklang.


Hitler bliver droppet af Pia:(((
Hitler afvises af Pia K til fødselsdagsfest03:28

Hitler afvises af Pia K til fødselsdagsfest

Læg mærke til hvor god han er til at sætte folk i respekt![redigér] Hitler5 Citater af Adolf Hitler

"Mein Vater war ein sehr beruehmter Spürhund aus Düsseldorf!"

~ Adolf Hitler om sin far

"Sådan én MÅ jeg bare ha'!"

~ Anton Wittorff om Adolf Hitlers moustache

"That's my boy"

~ Satan om Adolf Hitler

"Han var nu god til at male badeværelset"

~ Frau Müller

"Dem hader jeg da også!"

~ Jerry Seinfeld om jøderne

"Er war böse!"

~ George Michael om Adolf Hitler

"Hitler blev sådan, fordi han blev gennemheilet som barn"

~ Carl (Niel) Young

"Det er din skyld, jeg blev smidt ud af Cannes!"

~ Lars von Trier


Hitler bliver taget gas på, PUHA!
Fissan laver telefonfis med Hitler01:04

Fissan laver telefonfis med Hitler

Læg mærke til at Der Führer siger nej til junkfood..


[redigér] Hitler5 Adolf i dag

I dag er Adolf genopstået ved hjælp af avanceret genteknologi. For at undgå, at historien skal gentage sig, er der dog foretaget en gensplejsning med gener fra Master Fatman.

Adolf lever derfor stille og roligt sammen med sin gensplejsede mor i en 2-værelses lejlighed, med toilet på gangen, på Jagtvej, handler økologisk i Irma og fletter blomsterranker i sin fritid, mens han lytter til Mylle på transistoren. Optræder af og til på den lokale trekants bar.

[redigér]  \mathfrak{Top  Secret}

Hitler blev faktisk døbt RUDOLPH Schicklgruner Hitler, da han hele tiden fik næseblod. men da det ikke lød skræmmende nok, blev han derefter kaldt Adolf


Personlige værktøjer