2017

Fra Spademanns Leksikon, den både frie og sande virkelighed

Skift til: Navigation, søg
År:
2019 2018 2017 - 2016 - 2015 2014 2013
Årtier:
2040'erne 2030'erne 2020'erne - 2010'erne - 2000'erne 1990'erne 1980'erne
Århundreder:
22. århundrede - 21. århundrede - 20. århundrede

Prins Henrik er stadig Dronningen af Danmark.


2017 (dansk: 2016 2.0) - hvor har vi dog savnet dig! Med Donald Trump i Det Hvide Hus, Brexit på vej og Marine Le Pen ved valgurnerne, kan det kun blive et godt år.

2017.jpg

[redigér] Januar

 • 1. januar - Røvhullerne fra Islamisk Stat fejrer det Islamistiske Nytår: 39 døde i Istanbul. I Danmark slettes transkønnethed officielt fra listen over psykiske sygdomme - nu er det kun biologien den er gal med, ikke opvækst, erfaring og ydre påvirkning, som for alle andre.
 • 2. januar - Yousee vil stadig ikke fortælle, hvorfor en million mennesker i Danmark, ikke måtte høre Dronningens Nytårstale. Faxe Ladeplads straffes ekstra hårdt, og har i skrivende stund ikke fået deres daglige nyheds-fix af død og lemlæstelse.
 • 6. januar - Efter unge menneskers massive angreb på mennesker og bygninger med nytårsraketter beslutter politikerne sig endelig for at handle: De vil forbyde nytårsraketter. Skål og godt nytår!
 • 7. januar - En rapport fra de samlede amerikanske efterretningstjenester bekræfter det, som vi længe har anet: Vladimir Putin blandede sig i den amerikanske valgkamp for at sikre, at Hillary Clinton belv holdt væk fra Det Hvide Hus. Og apropos folk der ikke kan lide Putins mobberier: Donald Tusk går snart af som Overkommandooffisjant af EU, så Guy Verhofstadt har idag meldt sit kandidatur til posten - han skal i givet fald, vælges af folk som vi andre afskum har stemt på, ligesom en menig minister herhjemme, så nu kan vi kun vente på, at DF og Enhedslisten kalder EU-valgkampen "udemokratisk", samtidig at de hylder vores eget system.
 • 11. januar - Clare Hollingworth der som den første annoncerede 2. Verdenskrig i dagspressen er død, 105 år gammel. Hun nåede således desværre(?) ikke at annoncere 3., 4. el. 5. verdenskrig.


 • 17. januar - Theresa May meldte klart ud, at briterne virkelig ønsker det der "Brexit". Hun glemte bare lige at 48% af englænderne + det meste af Skotland ikke vil ud af EU. Guy Verhofstadt derimod, har meldt ud, at han alligevel ikke stiller op til jobbet som præsident for EU - årsagen skulle angiveligt være, at ingen kan lide ham.
 • 19. januar - I ligestillingens hellige navn, har Enhedslisten valgt, at 2017 skal gå med, at ingen mænd indtager indledende positioner i forbindelse med møder. Ligebehandlingsnævnet har endnu ikke udtalt sig, men de ventes at gøre det åbenlyse, at ignorere kønsdiskriminationen.
 • 20. januar - Ingen blandt sikkerhedsstyrkerne var patriotisk nok, til at plaffe stodderen ned. Donald Trump er med andre ord, taget i løgn ed, som USA's 45. Præsident... WWIII confirmed!
 • 23. januar - Årets Klovn, Donald Trump, har udstedt et dekret der udnævner datoen for sin egen indsættelse, til national helligdag. På grund af sin indsættelse.
 • 30. januar - endnu et dødsfald, denne gang Joseph Goebbels' sekretrær. Da den sovjettiske invasion i 1945, faldt på et - for tyskerne - ubelejligt tidspunkt, vides det ikke om førnævnte sekretær, nogensinde fik gjort sit arbejde færdigt.

[redigér] Februar

 • 1. februar - Alles favorit-psykopat, Donald Trump, har erklæret valutakrig mod EU, pga. konspirationsteorier vedr. Det Fjerde Rige Tyskland. TTIP-aftalen ligger nu i graven, og venter på at præsten smider jord på. Nu venter vi andre kun på, at Trump opsiger NATO's Musketér-ed, og bomber Norge.
 • 7. februar - Borgmester Michael Ziegler har meldt ud, at Lalandia 2.0 bygges i Høje Taastrup Kommune. Samtlige partier i byrådet, er glade for udsigten til 1000 nye jobs som livreddere og pommes frites-sælgere. Så har Svend Asmussen stillet træskoene, 100 år gammel. Der er dermed ikke længere ballade på Bullerborg.
 • 10. februar - det er kommet frem, at en revanchekamp i fodbold, fra EM-finalen i 1992, skal holdes på Brøndby Stadion. FCK har allerede meldt ud, at de agter at holde en revanchekamp for udbudsrunden om valget af stadion. Tyskland derimod udtaler, at man kan lære af historien: Danskerne stod i '92 og brølede "Deutschland, Deutschland alles ist vorbei!", men endnu engang kommer tysken anstigende over 20 år efter et nederlag, og vil have hævn. ...og apropos: Idag kom det frem, at Regeringen + DF har indført nogle juridiske definitioner af "danskere" - sådan nærmest, Nürnberglovene Anno 2017. Også har NATO nu afgjort, at den tyske værnemagt skal forsvare Europa, medens småhære - som Danmarks - bare skal rette ind efter den tyske overkommando. Igen. En spændende dag for teutonerne!
 • 13. februar - idag annoncerede Thomas Neuwirth, at hans alter-ego, dragshowet Conchita Wurst, ville blive lagt i graven, da rollen ikke er sjov mere. Alle dem der stemte på Conchita til Eurovision, blot for at få en trans på podiet, får sig nu en lang næse... De kunne jo bare have hørt efter, dengang Neuwirth proklamerede, at han altså kun er bøsse, ikke transseksuel.
 • 14. februar - Tyskland, Frankrig og Holland fejrer Valentins Dag, ved at blive afsløret i, at være i fuld sving med at sammenlægge deres respektive luftvåben. En unavngiven kilde (på Spademanns) gætter på, at det samlede navn skal være "De Nouveau Luftwaffe Europas".
Personlige værktøjer